Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem jó az alakja kizáró tényező lehet?
Van egy lany, nagyon egy hullámhosszon vagyunk, nem bírok meglenni nélküle, stb...
Már lefeküdtünk egyszer és élveztük mindketten, viszont zavar, hogy elég sok plusz van rajta.
Nem tudom mennyi, talán 20-30 kg között, de nagyon sok. Én mindig sportos voltam, rendszeresen járok maratonra, edzeni, és rossz nézni amikor egy 100 méteres emelkedőn felsétálva liheg. Meg nem is esztétikus.
Szólni nem szeretnék, mert tudom hogy csak megbántanám, így is vannak önértékelési problémái.

Úgy gondolom, hogy hosszabb távon nehezen fogtok tudni közös programokat csinálni, ha ennyire más a stílusotok. Vagy te hagysz fel a sporttal, ami viszont hiányozni fog.
Ráadásul ekkora túlsúly egészségtelen. Talán ezzel tudod meggyőzni, hogy próbáljon meg változtatni rajta.

1 elòször próbáljatok meg "konpromissszumus" túrákat szervezni, ahol nem oly erős a kaptató, amit fokozatosan lehet nehezíteni.
2. A szex is tud fogyasztani, mint fizikai-testi megterhelés.
3.Ha nagyon nem vevő a testmozgásra, akkor viszont tényleg problémát jelenthet egy hosszútávú kapcsolatban...

Nem. Én 2 éve vagyok nagyjából egy ugyanilyen kapcsolatban. Én sportos, magas, 80 kg vagyok (ehhez a magassághoz még soványnak is tűnök), a barátnőm pedig 90 kg felett van, és alacsony, tehát látszik rajta elég jól. Nekem a teste bejön, persze látszik rajta a túlsúly, ha ilyen modellalkatú, feszes bőrre izgulsz fel, akkor nem fog tetszeni. Meg ha szeretsz ilyen akrobatás szexpózokat kipróbálni, az se fog menni, mert nem lehet ide-oda pakolgatni, mint egy 50 kg-os csajt. Persze nálunk is volt ez, hogy elmentünk strandolni, és haverok látták bikiniben, stb, és odaszúrtak picit, de engem nem érdekel, szerencsére neki nincsenek túlzott önértékelési problémái.
A túrázás téma viszont nálunk is felmerül, ő se bír sokat mozogni (hosszú sétára még elindul velem, de látom, azt sem bírja egy idő után). Egyszerű a megoldás: nem rángatom ilyen programokra, és kész.

Rajtad áll h bejön-e ez vagy sem.
De tudod: suba a subával...
Itt gyakorin olvastam vhol egy rövid de tömör mondatot erről h "olyan nővel aki kövér vagy kövér volt(!) nem kezdünk."

Hát én őszinte leszek, aztán vagy lepontoznak, vagy nem. Én kövér csajjal biztos, hogy nem jönnék össze. Régebben, úgy 15 évvel ezelőtt kavartam, meg is feküdtem részegen kövérekkel, de józanul egyáltalán nem kívánnám őket, lehetnek mellette bármilyen aranyosak és kedvesek. Egyszerűen nem akarom rabolni az idejüket, ha amúgy sem csinálnék velük semmit.
31f

Az én párom is kb 25kg-mal nehezebb nálam. Mondjuk ő főleg hormonális problémák miatt hízott meg.
De én amúgy is szeretem a teltebb alkatú lányokat.
Az meg hogy mit szólnak az ismerőseim (még sosem célozgattak egyik páromnál sem), az nem igazán érdekel....nekem kell hogy megfeleljen a lány, nem az ő ízlésük alapján választok :)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!