Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem jó az alakja kizáró tényező lehet?
Van egy lany, nagyon egy hullámhosszon vagyunk, nem bírok meglenni nélküle, stb...
Már lefeküdtünk egyszer és élveztük mindketten, viszont zavar, hogy elég sok plusz van rajta.
Nem tudom mennyi, talán 20-30 kg között, de nagyon sok. Én mindig sportos voltam, rendszeresen járok maratonra, edzeni, és rossz nézni amikor egy 100 méteres emelkedőn felsétálva liheg. Meg nem is esztétikus.
Szólni nem szeretnék, mert tudom hogy csak megbántanám, így is vannak önértékelési problémái.

Ha nem tetszik mèrt vagy vele?
Lehet neki még az nem tetszik hogy te ilyen vagy.

Tavaly év végén, iden év elején írogattunk itt egymásnak egy lánnyal. Elmondása szerint ő is kis gömbölyded volt, de ahogy itt izgattuk egymást, szerintem élőben sem bírtam volna róla leszállni ;)
Aztán sajnos abbamaradt a dolog, eltűnt azóta. Pedig tényleg szívesen megismertem volna...

Nálam a lenne kizáró, hogy ilyen komolytalan majmoknak is odaadja magát.
Felszínes kis picha lehet.

Ezen mi a trollkodás?
Bocsánat, ha félreértettem valamit, de akkor fogalmazz egyértelműen. Mivel nem azt írod, hogy a párodról van szó, így feltételezem, hogy nem jártok. Csak egyszer dugtatok. Na, nekem tényleg nem jönnek be az ilyen lányok, akik mindenféle komolyság nélkül odaadják a testüket ráadásul olyasvalakinek, akit nem is ismernek. Gondolom nem tudja, hogy hájfóbiád van, Mr. Sportman. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!