Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a Férfiak akiknek olyan nő jutott akiknek csak kicsi melle van, nektek van hiányérzetetek a párotok mellett? Vágytok néha olyan NŐRE, akinek méretesebb melle van?.. 🤔
Figyelt kérdés
ma 10:17
2/18 anonim 

válasza:

Nálunk az asszonynak kis melle van, de ettől még remek társ. A korábbi csajaim között volt már kis és nagymellű is, nem ettől lesz valaki jó partner.
3/18 anonim 

válasza:

Szerintem aki kismellű nőt választ annak ez nem mérvadó, lehet az jobban érdeklődik nagyobb mellű nő után akinek a párjának is "nagy" melle van.
4/18 anonim 

válasza:

Miért gondolod kérdező, hogy a mell mérete határozza meg a nőt?
Egy kismellű nő már nem nő? Vagy kevesebbet ér, mint egy nagy mellű társa?
Láttam már kismellű GYÖNYÖRŰ nőt. Meg nagy mellű férfias nőt is.
5/18 StevenUp 

válasza:

Nekem nem kisebb mellű nő "jutott" hanem alapból ilyeneket keresek. Szeretem a kisebb feszes melleket. Azok olyan jó tenyérbeillők
6/18 anonim 

válasza:

Én nem is jövök össze olyan nővel, akinek kicsi. A nagyot szeretem. De sokan meg pont, hogy a kisebbbet.
7/18 anonim 

válasza:

Sohasem volt emiatt hiányérzetem. Sokféle nő tetszik, néha egymást kizáró tulajdonságok is, úgyhogy nem lehet egy nőben egyszerre mindent megtalálni.
8/18 anonim 

válasza:

Mi az, hogy nő jutott... Egyrészt mi ez a megfogalmazás, másrészt mintha a nagymellűek lennének lennének az isteni ajándékok, akinek az nem "jutott" annak a kevesebbel (a kismellűekkel) kell beérnie. Ezen az oldalon derül ki mindig számomra, hogy az emberiség mennyire elmaradott...
Ezt nagymellű nőként írom.
Amúgy szerintem a férfiak többségének a forma a lényeg, nem a méret. Itt is, mármint az oldalon is sokat olvasom milyen hányingerkeltően beszélnek férfiak a nagymellű nőkről, mintha a nő tehetne róla... Kismellűeket nem szidják.
9/18 anonim 

válasza:

Nem nagyon van hiányérzet. Az nekem jobban számít hogy a csaj vékony legyen mert én se vagyok egy díjbirkózó.
10/18 anonim 

válasza:

Helytelenül van feltéve a kérdés, mivel a mell méret semmit nem von le az emberi értékekből. Soha nem ez alapján választottam, mert nem ettől lesz jó társ valaki. Ettől függetlenül, hogy releváns választ is adjak, szeretem a nagy melleket, ezt sosem tagadtam. Aztán úgy hozta a sors, hogy megismertem valakit, akit jó társ és még nagy melle is van. Persze sok pasinál jelenthet ez nagy előnyt, de önmagában akkor is kevés.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!