Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szemét dolog lenne ez tőlem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét dolog lenne ez tőlem?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy sráccal aki hosszas ismerkedés majd szexchat után lelépett és nem akart tőlem semmit. Sokáig hitegetett majd egyszerűen semmibe vett. Végül kiderült csak szexet akart tőlem majd ahogy ő mondta inkább azt sem.

Most újra képbe került és most ő akar többet de nem hiszek neki...

Szűz vagyok de a szexre már nagyon vágyom ő pedig eléggé vonz. Kijelentette most komoly kapcsolatot akar de én igazából csak arra gondoltam lefekszem vele és ennyi...

Szemét dolog lenne lefeküdnöm vele és csak a szex miatt összejönni?

Előtte ő is csak ki akart használni és ez nem bosszú lenne csak tényleg vágyom rá szexuálisan és úgy gondolom màr nem akarok többet várni a szexel de a kapcsolat sem működne köztünk. Szemét lenne csak a szex miatt vele lennem? Vagy ezt ő kihasználásnak érezné? Mert most nagyon kapcsolatot akar én meg nem.

26N

2023. júl. 6. 22:01
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

21

Hogy jön ide a gyerek vállalás?

Jelenleg ezt akarom ,megélni a szexuális vágyaimat egy olyan férfival akire szexuálisan vágyom. 26 éves vagyok és szűz mit kéne tennem? Örökké várni az igazira. Ne beszélj már félre...

2023. júl. 7. 10:34
 22/27 anonim ***** válasza:
90%
Egyetértek a 6-ossal. Hamarabb sérülsz te emiatt, mint ő. Ne gondold, hogy telezokogja a párnáját, ha nem lesz köztetek kapcsolat, "csak" megdug. A pasiknak ennyi bőven elég, ha lesz több, az jó, ha nem, az is...
2023. júl. 7. 10:40
 23/27 A kérdező kommentje:

23

Az lenne a legjobb ha a szex után csak tovább lépnénk mind a ketten nem gondolok bele ebbe én sem többet.

Ha nem ő lenne aki izgat szexuálisan mással tenném meg ugyanezt az sem baj ha neki ez csak egy dugás lenne mivel nekem is csak ennyi a célom.

2023. júl. 7. 10:43
 24/27 anonim ***** válasza:
42%

Nekem az az elvem, hogy csak azzal bújok ágyba, akivel gyereket is szívesebben vállalnék.

Szerintem azért mondd meg neki, hogy érzel. Biztos belemenne. Legalább ne hazudjunk már annyit, azt megteszik a politikusok.

2023. júl. 7. 12:38
 25/27 A kérdező kommentje:

Politika, gyerek... Jó helyre kommentelsz egyáltalán?

Én nem álszenteskedek én az élvezetért szexelnék persze olyannal akihez vonzódom.

Nem egyből gyereket akarok csinálni.

Tudja, hogy le akarok vele feküdni csak ő többet akar mint szex.

2023. júl. 7. 12:47
 26/27 anonim ***** válasza:
86%

A végén úgyis azt csinálsz, amit akarsz. Ez a pasi túléli, te pedig letudtad a dolgot és nem feszélyez tovább ez az állapot.

Azért tanulságként majd leírhatnád mi volt, illetve milyen érzések maradtak utána.

2023. júl. 7. 18:37
 27/27 anonim ***** válasza:
40%
Igen, nagy szemétség és aljasság lenne, úgyhogy NE tedd!
2023. júl. 7. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!