Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szemét dolog lenne ez tőlem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét dolog lenne ez tőlem?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy sráccal aki hosszas ismerkedés majd szexchat után lelépett és nem akart tőlem semmit. Sokáig hitegetett majd egyszerűen semmibe vett. Végül kiderült csak szexet akart tőlem majd ahogy ő mondta inkább azt sem.

Most újra képbe került és most ő akar többet de nem hiszek neki...

Szűz vagyok de a szexre már nagyon vágyom ő pedig eléggé vonz. Kijelentette most komoly kapcsolatot akar de én igazából csak arra gondoltam lefekszem vele és ennyi...

Szemét dolog lenne lefeküdnöm vele és csak a szex miatt összejönni?

Előtte ő is csak ki akart használni és ez nem bosszú lenne csak tényleg vágyom rá szexuálisan és úgy gondolom màr nem akarok többet várni a szexel de a kapcsolat sem működne köztünk. Szemét lenne csak a szex miatt vele lennem? Vagy ezt ő kihasználásnak érezné? Mert most nagyon kapcsolatot akar én meg nem.

26N

2023. júl. 6. 22:01
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

11

Nem bonyolult csak férfiként ja persze...🤦🏻‍♀️

Sokáig kapcsolatot akartam hát nem jött össze görcsösen meg már semmit nem akarok. Iránta meg érzek szexuális vágyat így nem akarok várni öregasszony koromig egy kapcsolatra.

Vele meg most szívesen lefeküdnék de folyton kapcsolat felé tereli a témát egyszerűen ezt meg most én nem akarom.

2023. júl. 7. 08:53
 12/27 anonim ***** válasza:
40%
Mi a baj a kapcsolattal?
2023. júl. 7. 09:12
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. De a kérdező nem akar most kapcsolatot. Leírta már érthetően.
2023. júl. 7. 09:14
 14/27 A kérdező kommentje:

14

Igen már 2x is leírtam, hogy jelenleg nem akarok kapcsolatot. Először akartam kapcsolatot de ő nem akart most meg pont fordítva van.

2023. júl. 7. 09:16
 15/27 anonim ***** válasza:
28%
Azt értem, de túl elfoglalt vagy, esetleg érzelmileg van valami fásultság, esetleg egyéb?
2023. júl. 7. 09:17
 16/27 A kérdező kommentje:

16

A nem az nem igazából nem mindegy az oka?

De mindegy.

Nem akarok ,szexre vágyom inkább és ő az akivel szívesen megtenném röviden ennyi.

2023. júl. 7. 09:19
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Öszintén, nem mindegy ez neked ?

2023. júl. 7. 09:19
 18/27 anonim ***** válasza:
89%
Sosem értettem, hogy nektek annyi pasiból lehetne válogatni és aki ilyes sokat várt miért elégszik meg ennyivel. Mi tartott ennyi ideig?
2023. júl. 7. 09:42
 19/27 A kérdező kommentje:

19

Nem baj ha nem érted leírtam.a dolgokat te vagy az egyetlen aki értetlenkedik.🤦🏻‍♀️

2023. júl. 7. 09:46
 20/27 anonim ***** válasza:
23%
Akkor szerintem tedd meg. Viszont ha egyszer gyereket vállalsz gondold végig alaposan, hogy ki tudnál-e tartani a másik fél mellett, illetve fordítva. Ezek az alkalmik, engem legalább is, nagyon el tudnak bizonytalanítani.
2023. júl. 7. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!