Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szemét dolog lenne ez tőlem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét dolog lenne ez tőlem?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy sráccal aki hosszas ismerkedés majd szexchat után lelépett és nem akart tőlem semmit. Sokáig hitegetett majd egyszerűen semmibe vett. Végül kiderült csak szexet akart tőlem majd ahogy ő mondta inkább azt sem.

Most újra képbe került és most ő akar többet de nem hiszek neki...

Szűz vagyok de a szexre már nagyon vágyom ő pedig eléggé vonz. Kijelentette most komoly kapcsolatot akar de én igazából csak arra gondoltam lefekszem vele és ennyi...

Szemét dolog lenne lefeküdnöm vele és csak a szex miatt összejönni?

Előtte ő is csak ki akart használni és ez nem bosszú lenne csak tényleg vágyom rá szexuálisan és úgy gondolom màr nem akarok többet várni a szexel de a kapcsolat sem működne köztünk. Szemét lenne csak a szex miatt vele lennem? Vagy ezt ő kihasználásnak érezné? Mert most nagyon kapcsolatot akar én meg nem.

26N

2023. júl. 6. 22:01
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen gyökérrel soha nem dugnék,van màs vonzó FFI is ..
2023. júl. 6. 22:06
 2/27 anonim ***** válasza:
92%

Ha alapból érzékeny fajta akkor annak érezné de az olvasottak alapján nem az.

Egy férfi pedig aki nem biztos, hogy valóbban kapcsolatot akar az 100%, hogy nem érezné magát áldozatnak ha lefeküdnél vele akár többször is.

Lényeg a védekezés.

2023. júl. 6. 22:07
 3/27 A kérdező kommentje:

2

Hát már engem sem zavarna ha egy két szex után ez csak így ennyi lenne. Őt most nagyon megbánthatta egy nő amiért ennyire görcsösen kapcsolatot akar.

Én meg pont, hogy most nem szeretnék de ő az aki szexuálisan meg nagyon vonz.

2023. júl. 6. 22:10
 4/27 anonim ***** válasza:
88%
Akkor feküdj le vele, később meg ha tényleg kapcsolatot akar akkor még mindíg mondhatod neki, hogy ez most neked nem fér bele.
2023. júl. 6. 22:12
 5/27 anonim ***** válasza:
84%

Tyűha, na aztán hű de nagyon kitolsz vele ha dugtok, szegénynek pszichológusra lesz szüksége hogy ezt a traumát fel tudja dolgozni 😄😄😄

Amúgy baby segítek: most sem lesz fizikailag köztetek semmi. A fószer a szimpla kamusok közé tartozik aki bőven beéri azzal hogy chatizélgethet, kamerázgathat, de élőben sosem fogod látni.

2023. júl. 6. 23:17
 6/27 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem nagyobb az esély, hogy te fogsz sérülni, mint ő. Oké, hogy most ezt mondod, hogy laza vagy, de ismerve általánosan a női lélek viselkedését, és a férfiét, előbb valószínűsítem, hogy neked fog fájni.

L

2023. júl. 6. 23:18
 7/27 anonim ***** válasza:
91%
Bonyolult az élet. Olyannal kezdj, aki komoly. A te korodban nem kalandokra vágyik már senki, hanem valami jobbra !
2023. júl. 7. 00:48
 8/27 anonim ***** válasza:
93%
Hú de jo lesz az a szex, ilyen nevetséges ovis durcás hozzállással. Kölcsönös, érdektelenség és ellenszenvvel.
2023. júl. 7. 02:22
 9/27 anonim ***** válasza:
92%

Na pont az ilyen minden alapon kielemezve, túltudományoskodva szexelni, na ez ám a perspektíva :-).

Szechat alapon rákattanni a másikra, aki nem is akar semmit :-).

Egész életemben utáltam az ilyen rá-bekattanós fajtákat. Igen, pasiból is van ilyen bőven.

2023. júl. 7. 05:55
 10/27 anonim ***** válasza:
89%

De miért nem találsz senkit kapcsolatra?

Nem bonyolult társat találni, csak férfiként.

2023. júl. 7. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!