Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nagyon szemét dolog lenne tőlem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szemét dolog lenne tőlem?

Figyelt kérdés
Van barátnőm akit nagyon szeretek de egyre jobban izgat hogy kiprobáljam milyen érzés orálozni egy fiunak és mostanában rengeteget gondolok erre és mindig feláll rá. Nem tudom mit tegyek ez már megcsalás lenne? 23f
2018. szept. 18. 22:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Nyilvan megcsalas. A nagymellu nok is izgatnak, megse lepsz felre egy nagymelluvel. Most mondtam valamit.

Aki kapcsolatban van, az legyen mar huseges. Vagy semmi ertelme egyutt maradni.

2018. szept. 18. 22:59
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Meg jó, hogy megcsalás. Az, hogy biszex vagy nem azt jelenti, hogy egyszerre legyél a ket nemmel. Egy tartós kapcsolatban nem kezdesz se masik nővel sem egy pasival. De ha meg nem voltal, s erre vágysz vagy szakíts vagy beszéld meg a barátnőddel.

22L

2018. szept. 19. 00:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Az lenne, ha meg is csinálnád.

Tudd eldönteni: mi a fantázia, és mi a való életed.

De ha csak fantáziálsz róla, akkor szerintem semmi baj vele :P.

2018. szept. 19. 06:35
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Miért nem beszéled meg a barátnőddel? Biztosan nyitott lesz rá,megbeszéltitek a feltételeket, hányszor, kivel,találkozhatsz,ott legyen-e a barátnőd is,és nemhogy nem megcsalás lesz, de még a kapcsolatotakat is feldobja.

20/L

2018. szept. 19. 07:25
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:) nem szivesen mondanám el hogy be akarom kapni egy másik pasinak
2018. szept. 19. 07:56
 6/12 anonim ***** válasza:
68%
Pedig az nagyon izgató dolog😁
2018. szept. 19. 10:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Az biztos ezért sem tudom hogy birjam ki
2018. szept. 19. 12:11
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Nézd szerintem nem megcsalás. Hisz nem érzelmek vannak. Egy szintén bi srác. ;)
2018. szept. 19. 13:46
 9/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem érzelmek? Akkor ha csak lefeküdne egy masik lánnyal vagy hagyná, hogy leszpojak, akkor az sem megcsalás. Na nem mar!

Vagy meg kell beszelni vele, vagy ha csak fantázia, akkor nem kiprobalni. Vagy szakítani, s kiélni minden vágyad mielőtt komoly kapcsolatba kerülsz vkivel

2018. szept. 19. 13:51
 10/12 anonim ***** válasza:
56%

bizony megcsalás, de.. vannak dolgok, amiket ki kell próbálni! ez az ismeret hiányzik az életedből, akkor talán ennyit elbír a lelkiismereted.

szóval a többiekkel ellentétben én a kisördög vagyok a válladon, csináld😃 max nem lesz jó élmény, sőt, az is lehet, h csak később valaki mással lesz jobb😃 de ki kell próbálni

30, F, bi

2018. szept. 21. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!