Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nagyon szemét dolog lenne tőlem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szemét dolog lenne tőlem?

Figyelt kérdés
Van barátnőm akit nagyon szeretek de egyre jobban izgat hogy kiprobáljam milyen érzés orálozni egy fiunak és mostanában rengeteget gondolok erre és mindig feláll rá. Nem tudom mit tegyek ez már megcsalás lenne? 23f
2018. szept. 18. 22:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Megcsalás. Én ugyan így voltam mint te. És sajnos megtettem végül. Nem bírtam már a vágyat, kínzóan erős volt már. Életem legrosszabb döntése volt hogy megcsaltam a barátnőmet így egy sráccal. Már melegként élek és barátom is van de azóta is gyötör a bűntudat hogy azt tettem a barátnőmmel. Végül kiderült és nagyon fájdalmas volt neki.

Szóval én azt javaslom hogy NE tedd meg a háta mögött hanem mond el neki. Tudom hogy ez nehéz de a másik lehetőség hosszútávon még rosszabb és nem is tisztességes.

2018. szept. 22. 05:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

11esnek!

ha azóta meleg vagy, de enélkül az élmény nélkül barátnővel éltél, akkor nem igazán értem...

enélkül nem is hagytad volna ott a barátnődet, szal nem működött volna, h ja bocs a fiúkat szeretem, de nem csallak meg előbb szakítsunk. mert nem lett volna kezdőlökés, nem lettél volna fiúval, honnan is tudtad volna előtte..

most akkor azt is megbántad, h „meleg vagy”? az mekkora hülyeség lenne már 😃

nem tudhatod,h szeretsz-e motort vezetni,ha sosem próbáltad😃

inkább élne úgy valakih csak egyelnyomott érzés/vágy, miközben lehet, h amúgy CSAKafiúkat szereti? azzal elég komoly pszichés gondokat lehet összeszedni, inpotenciát, s nem.érti miért nem áll fel a lányokra...

ha vágyik rá, próbálja ki,azt is lehet úgy, hogy megbeszéli a párjával, maxacsaj besokall.. akkor meg nem kell olyan nő,aki nem fogadja el, azt aki vagyok

2018. szept. 23. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!