Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló hölgyek, ti hogyan oldjátok meg a masztit gyerek(ek) mellett?
Figyelt kérdés
Kisgyerek mellett gondolom miután elaludt, és akkor van idő "elkalandozni", de akiknek nagyobb gyereke van, ugyanúgy éjszaka? Vagy amikor teszem azt a barátaival van egy hétvégén, és van egy szabad éjszakátok, olyankor ki is használjátok az alkalmat? Nyilván a házimunkát, stb el kell végezni, de azért gondolom pár nyugodt perc belefér.2023. júl. 6. 16:55
1/7 anonim 

válasza:

Kamasz fiam van, de attól még van, h magamhoz nyúlok, van, h van partnerem. Nem nagy dolog.
2/7 anonim 

válasza:

Éjszak megoldható, csak vigyázni kell a hangokkal
3/7 anonim 

válasza:

Olyankor a gyerekek a hugomnal vannak :)
5/7 anonim 

válasza:

Szerintem a szexuális élvezetet kizárólag partnerrel szabad végezni, ezért én nem csinálok ilyet, bármilyen feszült is vagyok.
6/7 anonim 

válasza:

Halkan, hogy a gyerek ne ébredjen fel. Ha mégis felébred, elmagyarázom.
7/7 anonim 

válasza:

A párom külföldön dolgozik, egy három éves kislányunk van. Este nyolc körül lefektetem, aztán megyek és kényeztetem magamat a játékszereimmel. Csak nagyon halkan kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!