Egyedülálló anyukák, hogy tudtok randizni gyerek mellett?
Figyelt kérdés
2 gyerek van, egyedül viszem a háztartást, dolgozom, abszolút nincs segítségem, sem idő magamra. Viszont egyedül sem szeretnék maradni életem végéig. Tudnátok tippeket adni? Ti hogyan csináljátok?2022. szept. 29. 13:19
1/14 anonim válasza:
Akkor hogyan lenne időd egy kapcsolatra? Gyerekek mellé nem költöztethetsz oda egyből egy idegent.
3/14 anonim válasza:
Így van, fizetni valakit, vagy megoldani, hogy legyen erre időd.
4/14 anonim válasza:
Nincs egy szülő, testvér, barátnő, kollega, aki vigyázna a gyerekekre egy-egy este?
Akkor sehogy.
5/14 anonim válasza:
En mar beletorodtem, hogy egyedul maradok, 40 vagyok, nekem sincs idom randizgatni, total senkink nincs aki vigyazna a gyerekre.
6/14 anonim válasza:
Ha már randizni sincs időd, akkor egy kapcsolatra pláne nem lesz. Az nem 1-1 este, amit valahogy ki kell bekkelni. Vagy megvárod, amíg a gyerekeid elég nagyok nem lesznek ahhoz, hogy egyedül is ellegyenek (az én anyám anno ezt csinálta), vagy mélyen a zsebedbe nyúlsz és rendszeresítesz egy állandó bébiszittert az életetekbe.
8/14 anonim válasza:
Online. Szépen lassan lehet ott ismerkedni, aztán napkozben, amikor a gyerekek iskolaban vannak, randizni
9/14 A kérdező kommentje:
3 és 4 évesek.
"amikor a gyerekek iskolaban vannak, randizni"
És mikor dolgozzak?
2022. szept. 29. 18:40
10/14 anonim válasza:
Sosincs szabadnapod? A gyerekek nem mennek az apjukhoz soha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!