Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Téged elriaszt a szaunázástól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged elriaszt a szaunázástól az, hogy fürdőruha nélkül kell szaunázni?

Figyelt kérdés

Aki rendszeresen szaunázik tudja, hogy fürdőruha nélkül egészségesebb és kellemesebb az izzadás.

Reggel olvastam egy bejegyzést a neten, amiben azt taglalta az írója, hogy sok embert elrettent a szaunázástól az, ha le kell vennie a fürdőruháját és meztelenül vagy lepedőbe csavarva kell szaunáznia más emberekkel együtt (Nyilván ez a termálfürdők szaunáira vonatkozik)

Ezért indítanék egy szavazást ezzel kapcsolatban. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire állja meg a helyét.

Bárki válaszolhat, fiatal-idős, nő-férfi, rendszeresen-még sosem szaunázó.

Figyelem!

A szaunázás nem a szexről szól, de a meztelenség miatt ebbe a kategóriába soroltam.

2023. júl. 4. 17:58
1 2 3 4 5 6
 31/53 Suetonius ***** válasza:
89%
Szerintem meg nem a vélt konkurenciától félnek. Hanem az van hogy nem elégedettek a saját testükkel és ha szebbnek gondolt testet látnak pucéran, akkor feszélyezve érzik magukat. :)
2023. aug. 23. 12:28
 32/53 anonim ***** válasza:
62%
#31 szerintem ez ugyanazt jelenti. Végül is az ilyen nőknek problémájuk van a saját testükkel vagy az önbizalmukkal, ezért ragaszkodnak más nők eltakarásához.
2023. aug. 23. 12:39
 33/53 Suetonius ***** válasza:
100%
Így megfogalmazva igen. Pedig legtöbbször az ő testükkel sincs semmi baj.
2023. aug. 23. 12:41
 34/53 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként is lehet a másik meztelenül szaunázó pasinak nagyobb farka, mint nekem. Mégsem feszélyez. A szauna nem az a hely, ahol ezt kell figyelgetni.
2023. aug. 23. 21:24
 35/53 Suetonius ***** válasza:
86%
31, 33 vagyok: Vérf..kam lévén az enyémtől a legtöbb pasié nagyobb :D Nők előtt egy kicsit zavar, mert a hőség ennek nem tesz jót, de már megszoktam.
2023. aug. 24. 09:05
 36/53 anonim ***** válasza:
100%

35. Nőként írom hogy ne zavarjon :)

Senki nem azért megy hogy azt figyelje :)

2023. aug. 24. 10:56
 37/53 anonim ***** válasza:

#35 te szaunázni jársz oda, vagy házasodni?

A nőket két dolog zavarja: ha megbámulják őket (pláne, ha zaklatják, de az már feljelentést von maga után), vagy ha náluk szebbnek gondolt nőt láthat a pasijuk ;-) A te méreteddel nem fognak foglalkozni; minden kis f..nál van még kisebb, ez a tapasztalat a szaunában. Kit érdekel.

2023. aug. 24. 11:21
 38/53 anonim ***** válasza:
100%

37.

Szerintem félre értettél valamit pont azt írtam hogy senki nem azért megy oda hogy a másikat bámulja illetve véleményezze

2023. aug. 24. 11:24
 39/53 Suetonius ***** válasza:
35ös 36nak: tudom, értem, ez ilyen férfibüszkeség-szerűség :)
2023. aug. 24. 11:25
 40/53 anonim ***** válasza:
#39 akkor miért a nők előtt zavar, miért nem a férfiak előtt? A férfiak sportja a f...méregetés.
2023. aug. 24. 11:34
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!