Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged elriaszt a szaunázástól az, hogy fürdőruha nélkül kell szaunázni?
Aki rendszeresen szaunázik tudja, hogy fürdőruha nélkül egészségesebb és kellemesebb az izzadás.
Reggel olvastam egy bejegyzést a neten, amiben azt taglalta az írója, hogy sok embert elrettent a szaunázástól az, ha le kell vennie a fürdőruháját és meztelenül vagy lepedőbe csavarva kell szaunáznia más emberekkel együtt (Nyilván ez a termálfürdők szaunáira vonatkozik)
Ezért indítanék egy szavazást ezzel kapcsolatban. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire állja meg a helyét.
Bárki válaszolhat, fiatal-idős, nő-férfi, rendszeresen-még sosem szaunázó.
Figyelem!
A szaunázás nem a szexről szól, de a meztelenség miatt ebbe a kategóriába soroltam.

Akik az első opcióra szavaztak, nekik üzenem: a szanuna nem való gyerekeknek 😎
Hetero pasi

Én kezdő szaunás vagyok, és a szauna szerintem textilmentesen az igazi. (Korábban rendszeresen használtam az uszodák általam szaunának hitt melegedőit - azt nem számítom ide :) ) Nem azért mert exhibicionista vagyok, hanem mert érezhetően nem úgy hevül fel az emberi test, ahogy kellene.
Én magam is azt hittem, hogy a szauna légköre az erotikus meg hasonlók, és bár valóban van, hogy lát egy-két szép testet az ember, a finn szaunában ezt kevéssé tudja értékelni, mert amikor a szíve majd kiugrik a helyéről nem a látvánnyal van elfoglalva. :D
Amúgy szeretek a megfelelő helyen meztelenül lenni, mások pőresége pedig nem zavar. 31/F

Fontos valamit tisztázni: A textilmentes szauna nem azt jelenti, hogy anya szült meztelenül kell lenned. Sokkal inkább jelenti azt, hogy nem viselhetsz fürdőruhát. Vagyis ne legyen rajtad semmi műszálas anyag, hanem csupán a pamut anyagú szaunalepedőt használd. Aztán te döntöd el, hogy csupán magad alá teríted, vagy körbe csavarod magad körül.
Néhány textilmentes szauna hely:
- Magyarhertelend
-Makói Hagymatikum
- Gyulai várfürdő
- BP Lukács-fürdő
-BP Rudas férfi és női napokon
- Esztergomi Aquosziget
-Sárvári Thermal
-Zalakoarosi Thermal
-Rábaquelle Győr japán stíl sauna
-Harkányi Spa
Ezek jutottak eszembe, nem voltam még mindegyikben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!