Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Téged elriaszt a szaunázástól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged elriaszt a szaunázástól az, hogy fürdőruha nélkül kell szaunázni?

Figyelt kérdés

Aki rendszeresen szaunázik tudja, hogy fürdőruha nélkül egészségesebb és kellemesebb az izzadás.

Reggel olvastam egy bejegyzést a neten, amiben azt taglalta az írója, hogy sok embert elrettent a szaunázástól az, ha le kell vennie a fürdőruháját és meztelenül vagy lepedőbe csavarva kell szaunáznia más emberekkel együtt (Nyilván ez a termálfürdők szaunáira vonatkozik)

Ezért indítanék egy szavazást ezzel kapcsolatban. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire állja meg a helyét.

Bárki válaszolhat, fiatal-idős, nő-férfi, rendszeresen-még sosem szaunázó.

Figyelem!

A szaunázás nem a szexről szól, de a meztelenség miatt ebbe a kategóriába soroltam.

2023. júl. 4. 17:58
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%
Sosem jártam még olyan szaunában, ahol nem kellett volna vetkőzni. Pedig imádom, és ahol csak járok, kipróbálom. Engem nem zavar, de én amúgy is szeretek ruha nélkül lenni. 39N
2023. júl. 4. 21:23
 12/53 anonim ***** válasza:
83%
Nem riaszt,mert imádok meztelenkedni.
2023. júl. 4. 21:39
 13/53 anonim ***** válasza:
100%
Engem az rettent el a szaunázástól, ha fürdőruhában kell szaunázni, vagy mások fürdőruhába jönnek be a szaunába. Olyan helyre nem is megyek. A fürdőruhában használt melegedő nem szauna, a szaunát tilos és egészségtelen fürdőruhában használni!
2023. júl. 4. 21:40
 14/53 anonim ***** válasza:
100%

Akik az első opcióra szavaztak, nekik üzenem: a szanuna nem való gyerekeknek 😎

Hetero pasi

2023. júl. 4. 23:30
 15/53 anonim ***** válasza:
100%
A szemérmesebbje rettegjen otthon a kádban.😜
2023. júl. 4. 23:33
 16/53 anonim ***** válasza:
36%
Még strandra se megyek, mert fürdőruhára se vagyok hajlandó levetkőzni.
2023. júl. 5. 00:00
 17/53 Suetonius ***** válasza:
100%

Én kezdő szaunás vagyok, és a szauna szerintem textilmentesen az igazi. (Korábban rendszeresen használtam az uszodák általam szaunának hitt melegedőit - azt nem számítom ide :) ) Nem azért mert exhibicionista vagyok, hanem mert érezhetően nem úgy hevül fel az emberi test, ahogy kellene.

Én magam is azt hittem, hogy a szauna légköre az erotikus meg hasonlók, és bár valóban van, hogy lát egy-két szép testet az ember, a finn szaunában ezt kevéssé tudja értékelni, mert amikor a szíve majd kiugrik a helyéről nem a látvánnyal van elfoglalva. :D

Amúgy szeretek a megfelelő helyen meztelenül lenni, mások pőresége pedig nem zavar. 31/F

2023. júl. 5. 09:57
 18/53 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar. Szoktak nézni a nők. Imádok szaunázni!
2023. júl. 9. 14:55
 19/53 anonim ***** válasza:
18%
Engem is néznek a csajok, mikor feláll a farkam.
2023. júl. 9. 14:59
 20/53 anonim ***** válasza:
100%

Fontos valamit tisztázni: A textilmentes szauna nem azt jelenti, hogy anya szült meztelenül kell lenned. Sokkal inkább jelenti azt, hogy nem viselhetsz fürdőruhát. Vagyis ne legyen rajtad semmi műszálas anyag, hanem csupán a pamut anyagú szaunalepedőt használd. Aztán te döntöd el, hogy csupán magad alá teríted, vagy körbe csavarod magad körül.

Néhány textilmentes szauna hely:

- Magyarhertelend

-Makói Hagymatikum

- Gyulai várfürdő

- BP Lukács-fürdő

-BP Rudas férfi és női napokon

- Esztergomi Aquosziget

-Sárvári Thermal

-Zalakoarosi Thermal

-Rábaquelle Győr japán stíl sauna

-Harkányi Spa

Ezek jutottak eszembe, nem voltam még mindegyikben.

2023. aug. 1. 17:03
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!