Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged elriaszt a szaunázástól az, hogy fürdőruha nélkül kell szaunázni?
Aki rendszeresen szaunázik tudja, hogy fürdőruha nélkül egészségesebb és kellemesebb az izzadás.
Reggel olvastam egy bejegyzést a neten, amiben azt taglalta az írója, hogy sok embert elrettent a szaunázástól az, ha le kell vennie a fürdőruháját és meztelenül vagy lepedőbe csavarva kell szaunáznia más emberekkel együtt (Nyilván ez a termálfürdők szaunáira vonatkozik)
Ezért indítanék egy szavazást ezzel kapcsolatban. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire állja meg a helyét.
Bárki válaszolhat, fiatal-idős, nő-férfi, rendszeresen-még sosem szaunázó.
Figyelem!
A szaunázás nem a szexről szól, de a meztelenség miatt ebbe a kategóriába soroltam.

Nem rettent el - ott ez a természetes. Egyébként a szaunák többsége "textiles" kevesebb van ahol a fürdőruhát kimondottan tiltanák.
Akit ez zavar az menjen olyan helyre ahol fürdőruhában lehet - találni fog, mivel ezekből van több.

#1-es, érdekes felvetés. Ez lehetett volna akkor a negyedik válaszlehetőség:
Mások meztelensége riaszt el.

14 éves korom óta a natur szaunát használom
Sokkal jobb mint a klóros fürdőruhában ázni
Szégyenlősnek nem mondom magam mert kolis voltam gimiben ahol válaszfal nélküli zuhanyzók voltak és csapatsportoltam is.
Amúgy aki szégyenlős az becsavarja magát lepedőbe és kész

Alapból nem vagyok szégyenlős, sőt, kicsit exhibicionista is vagyok, úgyhogy szívesebben szaunázok meztelenül.
(Férfi vagyok, nem kérek privátot férfiaktól.)

Képzeljük el az esetet.
Valaki elmegy szaunázni, de amikor szembesül a "no textil" felirattal akkor megretten.
Ez mennyire életszerű?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!