Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdésem van, tehát nem várok privátokat. Miért van az, hogy a gyakoris férfiak nem képesek kulturált, de mégis izgalmas, felnőtt témákat érintő beszélgetésre?
Direkt nem írok szexcsetet, mert nem feltétlenül arra gondolok. Elég lenne viccesen, a másikat kicsit húzva írogatni. Tapasztalataim szerint két kategória van: az egyikhez tartozó férfi ír egy privit, amiben szárazon és visszafogottan kérdez vmit, amire én válaszolok, erre ő válaszol, de nem kérdez és nem mond semmi újat, pluszt. Itt nyilván leállok, mert nem fogok én nyomulni, ha ő írt rám és ő kezdeményezett. A másik kategóriába tartozó férfiak egy-két kulturáltabb, normálisabb (bár esetleg szókimondóbb) privi után elkezdenek becézni (miért? miért lennék én a nyuszikája valakinek két levél után?) és szóba hoznak nagyon intim dolgokat ill. esetleg fényképet (tudjuk milyet) kérnek vagy ajánlanak fel. Számomra ez is bukó, itt sem válaszolok.
Nincs középút?
30
Én úgy gondolom, hogy ha egy nap egyetlen egy embernek segítek a válaszommal, akkor már megérte. És azt is gondolom, hogy ha egy nap egyetlen egy ember elgondolkozik a válaszomon, akkor már az is megérte. (A napokban egyébként volt egy olyan nyilvános vitám valakivel, akinél végül sikerült annyit elérnem, hogy elkullogott, ami elég nagy elégtétel volt számomra, mert tudtam, hogy az igazat írom és utálom, ha hülyét akarnak csinálni belőlem. Na de bocsánat, nagyon elkanyarodtam a kérdésemtől.)

Ezt nem értem, hogy miért szól a gyakori a privátokról. Max akkor, ha valami zaklató vagy, aki minden második emberre ráír.
Tisztelettel:
Dr. Nyalogány Imre, orgaznus szakértő egyetemi munkatárs

Ha te a 27/32-t érzed közel magadhoz, akkor már értem a problémát. 🤭
Viszont a jó hír, hogy a jelek szerint vannak akik passzolnak az ízlésedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!