Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elméleti kérdésem van, tehát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elméleti kérdésem van, tehát nem várok privátokat. Miért van az, hogy a gyakoris férfiak nem képesek kulturált, de mégis izgalmas, felnőtt témákat érintő beszélgetésre?

Figyelt kérdés

Direkt nem írok szexcsetet, mert nem feltétlenül arra gondolok. Elég lenne viccesen, a másikat kicsit húzva írogatni. Tapasztalataim szerint két kategória van: az egyikhez tartozó férfi ír egy privit, amiben szárazon és visszafogottan kérdez vmit, amire én válaszolok, erre ő válaszol, de nem kérdez és nem mond semmi újat, pluszt. Itt nyilván leállok, mert nem fogok én nyomulni, ha ő írt rám és ő kezdeményezett. A másik kategóriába tartozó férfiak egy-két kulturáltabb, normálisabb (bár esetleg szókimondóbb) privi után elkezdenek becézni (miért? miért lennék én a nyuszikája valakinek két levél után?) és szóba hoznak nagyon intim dolgokat ill. esetleg fényképet (tudjuk milyet) kérnek vagy ajánlanak fel. Számomra ez is bukó, itt sem válaszolok.

Nincs középút?

2023. jún. 26. 09:32
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Nem értem a dührohamot azok részéről, akik azt mondják, hogy csak privátban tudnak őszintén válaszolni. Miért? Ez egy anonim fórum. Aki a felnőtt párkapcsolatok vagy a szexualitás kategóriában egyetlen egyszer megfordult, láthatja, hogy mindenféle nagyon intim dolog le van írva. (Persze ki tudja, hogy ezeket kik írják és mennyi az igazságtartalma.) Én csak azt nem értem, hogy szerintem egy intelligens, kulturált, fantáziával megáldott férfinek a gyakori valódi vadászmező lehet(ne), normális privátokra igenis válaszolnak a nők és lehet, hogy úgy tűnt a megfogalmazásomból, hogy én semmit nem teszek azért, hogy fenntartsak egy társalgást, de az az igazság, hogy nagyon is szoktam próbálkozni (tehát az elején természetesen én is próbálok kérdezni ill. új információt írni, de ez általában tökéletesen felesleges és onnantól az történik, hogy feladom).
2023. jún. 26. 10:06
 12/36 anonim ***** válasza:
48%
Mert az itt lèvő pasik 80% a IQ 70
2023. jún. 26. 10:08
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

értettem én, és hétköznapi dolgokról dumáltunk tök normálisan, és anélkül hogy cél lett volna, elkezdtük olyanról is beszélgetni, valakivel ebből lett szexchat, másvalaki meg megkérdezte, hogy nincs-e kedvem, hogy már akkor egy ideje beszélgettünk

2023. jún. 26. 10:15
 14/36 A kérdező kommentje:

13

Most már én is értem. :) Köszi a válaszod.

2023. jún. 26. 10:21
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam becézgetni aki ír nekem üzeneteket, és ritkán írok rá itt valakire. Ez a Nyuszókás becézés amúgy is nyálas a számomra. Amúgy nagyon ritka itt, a valóban értelmes és akár érzéki beszélgetés is privátban. F
2023. jún. 26. 10:31
 16/36 anonim ***** válasza:

Erdekelne h a neved alapjan mar beszeltunk e.

Ha en is gyoker voltam, nem tudom a valaszt.

Ellenkezo esetben akkor vegulis van kivetel :)

2023. jún. 26. 10:45
 17/36 anonim ***** válasza:

Van ilyen, én is ilyen vagyok. Sajnos sok az eltűnő...

Tégy próbára ;)

45/F

2023. jún. 26. 10:51
 18/36 anonim ***** válasza:
Miert ne lennenek ra kepesek? En mar sokszor beszeltem szexualis temakkal kapcsolatban privatban itt. Van benne egy kis izgalom igy, hogy meg nem lattatok egymast, de ennek ellenere rahangolodtok a masikra. Sajnos most mar 2 honapja nincs ilyen lany partnerem, pedig probalkoztam parszor... :(
2023. jún. 26. 11:30
 19/36 A kérdező kommentje:

18

"Miert ne lennenek ra kepesek?"

Pont ezt próbálom kideríteni. :)))

2023. jún. 26. 11:32
 20/36 anonim ***** válasza:

19

Ha egy egyed van a ferfiak kozott, aki kepes ra, akkor mar elmondhatjuk, hogy kepesek ra a ferfiak, nem? ;) A tobbieket nem tudom, de en eleg erzekeny vagyok erre a temara, a hogyan huzzuk a lany agyat a vegtelensegig elojatekokkal kerdestol egeszen a hogyan adjuk meg egy lanynak elete addigi legnagyobb orgazmusat temakorig. ;)

2023. jún. 26. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!