Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdésem van, tehát nem várok privátokat. Miért van az, hogy a gyakoris férfiak nem képesek kulturált, de mégis izgalmas, felnőtt témákat érintő beszélgetésre?
Direkt nem írok szexcsetet, mert nem feltétlenül arra gondolok. Elég lenne viccesen, a másikat kicsit húzva írogatni. Tapasztalataim szerint két kategória van: az egyikhez tartozó férfi ír egy privit, amiben szárazon és visszafogottan kérdez vmit, amire én válaszolok, erre ő válaszol, de nem kérdez és nem mond semmi újat, pluszt. Itt nyilván leállok, mert nem fogok én nyomulni, ha ő írt rám és ő kezdeményezett. A másik kategóriába tartozó férfiak egy-két kulturáltabb, normálisabb (bár esetleg szókimondóbb) privi után elkezdenek becézni (miért? miért lennék én a nyuszikája valakinek két levél után?) és szóba hoznak nagyon intim dolgokat ill. esetleg fényképet (tudjuk milyet) kérnek vagy ajánlanak fel. Számomra ez is bukó, itt sem válaszolok.
Nincs középút?

értettem én, és hétköznapi dolgokról dumáltunk tök normálisan, és anélkül hogy cél lett volna, elkezdtük olyanról is beszélgetni, valakivel ebből lett szexchat, másvalaki meg megkérdezte, hogy nincs-e kedvem, hogy már akkor egy ideje beszélgettünk
13
Most már én is értem. :) Köszi a válaszod.

Erdekelne h a neved alapjan mar beszeltunk e.
Ha en is gyoker voltam, nem tudom a valaszt.
Ellenkezo esetben akkor vegulis van kivetel :)

Van ilyen, én is ilyen vagyok. Sajnos sok az eltűnő...
Tégy próbára ;)
45/F

18
"Miert ne lennenek ra kepesek?"
Pont ezt próbálom kideríteni. :)))

19
Ha egy egyed van a ferfiak kozott, aki kepes ra, akkor mar elmondhatjuk, hogy kepesek ra a ferfiak, nem? ;) A tobbieket nem tudom, de en eleg erzekeny vagyok erre a temara, a hogyan huzzuk a lany agyat a vegtelensegig elojatekokkal kerdestol egeszen a hogyan adjuk meg egy lanynak elete addigi legnagyobb orgazmusat temakorig. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!