Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elméleti kérdésem van, tehát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elméleti kérdésem van, tehát nem várok privátokat. Miért van az, hogy a gyakoris férfiak nem képesek kulturált, de mégis izgalmas, felnőtt témákat érintő beszélgetésre?

Figyelt kérdés

Direkt nem írok szexcsetet, mert nem feltétlenül arra gondolok. Elég lenne viccesen, a másikat kicsit húzva írogatni. Tapasztalataim szerint két kategória van: az egyikhez tartozó férfi ír egy privit, amiben szárazon és visszafogottan kérdez vmit, amire én válaszolok, erre ő válaszol, de nem kérdez és nem mond semmi újat, pluszt. Itt nyilván leállok, mert nem fogok én nyomulni, ha ő írt rám és ő kezdeményezett. A másik kategóriába tartozó férfiak egy-két kulturáltabb, normálisabb (bár esetleg szókimondóbb) privi után elkezdenek becézni (miért? miért lennék én a nyuszikája valakinek két levél után?) és szóba hoznak nagyon intim dolgokat ill. esetleg fényképet (tudjuk milyet) kérnek vagy ajánlanak fel. Számomra ez is bukó, itt sem válaszolok.

Nincs középút?

2023. jún. 26. 09:32
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

20

Ha egy van, akkor nem használhatjuk a többesszámot, legalábbis úgy tudom. :) Bár most már ugye angol nyelvterületen nyugodtan használható a they/them személyes névmás és jelölhet egy embert.

Amúgy gratulálok, ezek szerint te szakértője van a témának, gondolom vannak többen is, akikkel levelezel.

2023. jún. 26. 11:47
 22/36 anonim ***** válasza:

21

Ha egy ferfi van, aki teljesiti a felteleket, akkor mondhatjuk, hogy a "ferfiak" csoport is teljesitette a felteteleket, mivel az egyik egyede teljesitette azt, ezaltal ez kiterjesztheto a teljes csoportra, nem? :D

Nyilvan nem en leszek az egyetlen megfogalmazott felteteleidnek megfelelo srac, es tudom en is, hogy nagyon sok "eletlen kes" is van a fiokban ezen felteteleket nezve, DE nagyon sok sracot leirtok itt, akik tobbre hivatottak, azert mert van jo par egysejtu srac is itt. Ezt azert nem erdemes itt mindenkire kiterjeszteni...

2023. jún. 26. 12:04
 23/36 A kérdező kommentje:

22

Én nem írtam le senkit. Kíváncsi vagyok, hogy ki hogy látja a helyzetet, nők és férfiak véleménye is érdekel. Nem cáfolom meg és nem hazudtolom meg, ha valaki azt írja, hogy ő igenis tud ügyesen társalkodni nőkkel.

Azért is érdekel a kérdés, mert párszor én is kezdeményeztem levelezést és hát elég csalódást okozóak voltak a beszélgetések. Tehát az is érdekel, hogy esetleg én mit rontok el vagy mit csinálhatnék másként.

2023. jún. 26. 12:58
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

lehet, hogy nem rontasz el semmit, egyszerűen ahogy valaki korábban is írta, nem vagytok egy hullámhosszon, vagy nekem is volt már, hogy befulladt a beszélgetés, pedig nekem aztán nem okoz gondot a kommunikáció.

(4,13)

2023. jún. 26. 13:10
 25/36 A kérdező kommentje:

24

Igen, igazad lehet. Írásban ráadásul nagyon gyakran előfordul, hogy nem lehet egészen jól érteni a másikat. Nekem nagyon fontos, hogy teljesen korrektül, világosan legyen megfogalmazva vmi, utálok magamban találgatni, hogy mégis mit akart írni valaki. Idősebb is vagyok, meg nagyon sokat is olvastam, szóval a szövegértésem átlag feletti szerintem és sokszor meglepődöm, hogy mennyire zavarosan tudnak fogalmazni emberek (természetesen nők is). A korom meg azért lényeges ebből a szempontból, mert a fiatalok hajlamosabbak arra, hogy ékezet, vessző, egyéb írásjelek nélkül, rövidítésekkel írjanak, ezek is értelemzavaróak tudnak lenni.

2023. jún. 26. 13:25
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

A gyakori a privátokról szól. A nyilvános kérdések-válaszok csak a jéghegy csúcsa.

Természetesen nem a melyik almot vegyem a cicámnak topicról beszélek.

Nyilvános válasz esetén: belém kötnek, de nem vitatkozni járok ide, főleg nem hülyékkel; lepontoznak, mert nem osztozok a lelki nyomorukban; lopják a gondolataimat és leírják ugyanazt még 5x, mert saját gondolatra nem telik.

Ez utóbbi sokszor a privát beszélgetéseket is megöli, mert egyszerűen semmi inspiráció nincs a folytatásra.

Másrészt a nyilvános kérdések válaszok írói nagyon sokszor kamu csajok, ezt egy privát beszélgetésben jobban fel lehet ismerni.

2023. jún. 26. 14:11
 27/36 anonim ***** válasza:
23%

Szia!

Tisztelt Hölgyem, női orgazmusból írtam doktori disszertációm, dr. Nagy Átpád professzol mentorálása alatt. Öt éve foglalkozom hivatásszerűen anői orgazmus felkutatásával. Amennyiben felkeltettem becses érdeklődését, és így érzi, Ön is készen áll az intenzív tudásátadásra, kérem keressen meg személyes üzenet vagy email formájában! Jelszó: szeretematestem

2023. jún. 26. 14:22
 28/36 A kérdező kommentje:

27

Füstjellel, dobszóval is kommunikálhatnánk, tisztelt Uram? Az email kicsit elcsépeltnek tűnik ilyen horderejű témában.

2023. jún. 26. 14:28
 29/36 A kérdező kommentje:

26

"lopják a gondolataimat és leírják ugyanazt még 5x, mert saját gondolatra nem telik."

Engem szórakoztat az, hogy figyelem, hogy egy-egy kérdés alatt hogyan hullámoznak a válaszok, hogyan befolyásolják egymást az emberek a válaszaikkal (meg a pontozás is jól elszórakoztat, nagyon jókat lehet rajta röhögni).

"Másrészt a nyilvános kérdések válaszok írói nagyon sokszor kamu csajok, ezt egy privát beszélgetésben jobban fel lehet ismerni."

Nagyon valószínűnek tartom, hogy az esetek nagy részében jól tudom megítélni, hogy egy kérdés vagy egy válasz írója nő-e. A nőknek van egy elég jellegzetes stílusa ill. gondolatmenete, amit én nőként felismerek.

"A gyakori a privátokról szól. A nyilvános kérdések-válaszok csak a jéghegy csúcsa."

Természetesen ennek a kérdésnek a kapcsán (is) kaptam priviket, ez várható volt és kíváncsi voltam, hogy kik lesznek azok, akik írnak és mit fognak írni.

2023. jún. 26. 15:07
 30/36 anonim ***** válasza:
Van benne igazság, de egy érdekes beszélgetéshez képest az, hogy gyöngyöt szórok a disznók elé, vagy hogy fárasztok egy horogra akadt kis trollt, hát... sekély e kéj.
2023. jún. 26. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!