Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elméleti kérdésem van, tehát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elméleti kérdésem van, tehát nem várok privátokat. Miért van az, hogy a gyakoris férfiak nem képesek kulturált, de mégis izgalmas, felnőtt témákat érintő beszélgetésre?

Figyelt kérdés

Direkt nem írok szexcsetet, mert nem feltétlenül arra gondolok. Elég lenne viccesen, a másikat kicsit húzva írogatni. Tapasztalataim szerint két kategória van: az egyikhez tartozó férfi ír egy privit, amiben szárazon és visszafogottan kérdez vmit, amire én válaszolok, erre ő válaszol, de nem kérdez és nem mond semmi újat, pluszt. Itt nyilván leállok, mert nem fogok én nyomulni, ha ő írt rám és ő kezdeményezett. A másik kategóriába tartozó férfiak egy-két kulturáltabb, normálisabb (bár esetleg szókimondóbb) privi után elkezdenek becézni (miért? miért lennék én a nyuszikája valakinek két levél után?) és szóba hoznak nagyon intim dolgokat ill. esetleg fényképet (tudjuk milyet) kérnek vagy ajánlanak fel. Számomra ez is bukó, itt sem válaszolok.

Nincs középút?

2023. jún. 26. 09:32
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
66%
De van.
2023. jún. 26. 09:39
 2/36 anonim ***** válasza:
57%
Én a második kategóriával gyakran találkozom itt, a vicces, hogy valamiért nőnek hisznek néha, pedig sose írok arra utaló dolgot 😂😂
2023. jún. 26. 09:40
 3/36 A kérdező kommentje:

1

Na, akkor jó. :) Te férfi vagy és képes vagy erre a művészetre vagy nő vagy és találkoztál itt már ilyen férfivel?

2023. jún. 26. 09:47
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

van középút, de néha a másik fél is érdekes tud lenni; bár meg kell mondjam, beszélgettem itt már jókat, amikor a másik fél is partner volt a sima hétköznapi beszélgetésben, és nem csak az volt, hogy kérdeztem, és egyszavas válaszokat mondott, hanem görgött szépen a társalgás, aztán utána is folytattuk még több napig, hétig, valakit már évek óta ismerek innen.

F

2023. jún. 26. 09:48
 5/36 anonim ***** válasza:
70%
De képesek, de nem olyanokkal akik nem tisztelik meg a másikat aki épp privátban akar írni!!! Mert akkor magadat húzod le ha nem kérsz privátot. Ki a franc lesz szerinted őszinte egy komoly témában, ha százezer ember látja, nem csak te?
2023. jún. 26. 09:49
 6/36 anonim ***** válasza:
84%

Azért van mert fantáziátlanok, üresek. Egyszerűek mint egy szàzasszeg.

Ahhoz hogy valaki erotikus témát becsomagolva tudjon prezentálni, kell egy bizonyos fokú intelligencia. Na ez az ami hiányzik.

A második levélben jön a farka.

2023. jún. 26. 09:50
 7/36 anonim ***** válasza:
56%
Ha normáűlisan akarsz beszélgetni, akkor CSAKIS privát. Ne itt válaszolgasson nekem senki, se a kérdező, se más, tessék, privátot lehet írni.
2023. jún. 26. 09:51
 8/36 anonim ***** válasza:
6-os, nem, nem megy a farka mindenkinek levélben, ez súlyos tévedés! Hülyékkel nem kell szóba állni de ne tarts már mindenkit akkora baromnak! Aki a farkát küldi, az bűncselekmény is lehet, figyeklmeztesd és kész-
2023. jún. 26. 09:53
 9/36 anonim ***** válasza:

5

ki a franc lesz őszinte név nélkül arc nélkül amonim?

Mert privátban az leszel?

2023. jún. 26. 09:53
 10/36 A kérdező kommentje:

4

Kicsit félreérthető lehettem akkor. Én nem sima, normális, hétköznapi "társalgásra" gondolok, hanem kicsit izgalmasabb, intimebb beszélgetésre. Sima beszélgetéseket én is folytattam már itt, mondjuk nehéz olyat találni, akivel egy hullámhosszon lehet lenni.

2023. jún. 26. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!