Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyanok akik lefekszenek a testvérükkel??
Fuj dehogy! Ez undi!
Én apuval csinálom, báttyjám meg anyuval.
Szamanta, 17
Ha közös megegyezésen alapul a dolog akkor nem látom hol a probléma.
Mi is rendszresen csináljuk a húgommal.
Ez csak szex, szexelni pedig mindenki szeret és kivel csinálnád ha nem azzal akit mindennél jobban ismersz és megbízol benne?
Én is úgy gondolom, hogy ha közösen megegyeznek és vonzónak tartják egymást szexuálisan, akkor tegyék csak, amit akarnak. Senkinek semmi köze hozzá, ha önként mennek bele és kölcsönösen szereznek örömöt egymásnak. Szerintem a legbizalmasabb, legintimebb és legizgalmasabb szexkapcsolat alakítható ki, amennyiben mindkét fél nyitott rá és izgatónak találják.
Egyébiránt bármennyire is hihetetlen, normális, hétköznapi testvérpárok között is előfordul, hogy egymásban lelik meg azt az örömöt, amit mások, egy kívülálló nem képes nyújtani.
És az meg hatalmas tévedés, hogy a kisebbségnél meg Borsodban történik ilyen. Ezeket, amikor erőszak, kényszerítés történik, ne mossuk már egybe azokkal az esetekkel, amikor szabad akaratukból mennek bele az alanyok az intim viszonyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!