Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiket izgat a pisi tartogatása, ti milyen gyakran szoktátok tartogatni és hol/hogyan kort és nemet írjatok?
Én szeretem tartogatni, izgat. Leginkább itthon szoktam, úgy, hogy direkt sokat iszom(1-2litert) gyorsan, és visszatartom, élvezem ahogy feszül, és azt is amikor végre kiengedem az utolsó pillanatban.
Ti milyen gyakran szoktátok, és hogyan jöttetek rá, hogy ez izgat titeket?
Mostanában szoktam én is.
Hazafelé egyszer nagyon kellett és amikor megindult kellemes volt,megkönnyebbültem. Azóta szeretem kivárni hogy nagy legyen az inger, akár a végső pontig 🙂 versenyeztem is így már,izgi volt!
F
Engem is nagyon izgat a pisi, én leginkább suliban szeretem órán tartogatni ahonnan amúgyis nehezen engednének ki aztán szt szoktam játszani hogy kibírom e a végéig, vagy pl tömegközlekedésre szállok úgy fel hogy már nagyon kell pisilnem alapból vagy ha csak szimplán a városban sétálgatok de persze olyan ruha van rajtam amiben nem annyira feltűnő ha összepisilem magam:)
19L
Engem is nagyon izgat magamba is szoktam néha, de ha valaki mással csinálom az még 100X izgatóbb.
Làtni tudni hogy a másik ugyan az érzi, hogy mennyire feszül, hogy izgatódik…
Amugy en is fiu vagyok, szivesen beszelnek ilyenekrol bárkivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!