Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiket izgat a pisi tartogatása, ti milyen gyakran szoktátok tartogatni és hol/hogyan kort és nemet írjatok?
Én szeretem tartogatni, izgat. Leginkább itthon szoktam, úgy, hogy direkt sokat iszom(1-2litert) gyorsan, és visszatartom, élvezem ahogy feszül, és azt is amikor végre kiengedem az utolsó pillanatban.
Ti milyen gyakran szoktátok, és hogyan jöttetek rá, hogy ez izgat titeket?
Szeretem tartogatni a végsőkig én is!
Aztán hagyni hogy meginduljon a zuhatag!
Gyakran szoktam tartogatni, izgat!
Úgy jöttem rá hogy volt amikor nem tudtam wc-re menni. Már keresem az ilyen alkalmat és én is direkt sokat iszom! Aztán élvezem ahogy feszül az utolsó pillanatig és amikor megindul! 42f
azt ugye tudod, hogy vesédtől elbúcsúzhatsz
pá
Hagyjuk már ezt az egészségügyis dumát mindíg.
Mindentől lehet minden bajunk, ezt ne csináld, meg azt ne.
Aztán majd 60 évesen rádöbbensz, hogy semmi élvezet nem volt az életedben, mert állandóan azon agyaltál hogy ezt se meg azt se szabad, mert bajod lesz tőle.
Hólyag tükrözéskor kellett ilyet csinálnom.
Kellemetlen érzés, sort várni, tudván hogy bármikor becsurranhat.
Azóta próbáltam még1 szer csak itthon, de kellemetlen emlékek.
18L
16- os!
Miért próbáltad utána otthon visszatartani? Valami kellemeset vártál? Valóban nem mindig kellemes, el kell találni az alkalmat. Ezzel én is így vagyok, sokszor tartogatom és be is pisilek, ha úgy adódik.
Lehet, hogy együtt jobban élveznénk ezt a játékot. F
Napi 3-4 liter vizet mindennap betolok. Szeretem, ahogy feszít a hólyagom.
F40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!