Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akiket izgat a pisi tartogatás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket izgat a pisi tartogatása, ti milyen gyakran szoktátok tartogatni és hol/hogyan kort és nemet írjatok?

Figyelt kérdés

Én szeretem tartogatni, izgat. Leginkább itthon szoktam, úgy, hogy direkt sokat iszom(1-2litert) gyorsan, és visszatartom, élvezem ahogy feszül, és azt is amikor végre kiengedem az utolsó pillanatban.

Ti milyen gyakran szoktátok, és hogyan jöttetek rá, hogy ez izgat titeket?

#pisi #visszatartás #húgyhólyag #tartogatás #Feszülahólyagom #Peeholding
2021. nov. 14. 07:07
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
49%

Mi lenne ebben az izgató?

Ez inkább egy betegség.

2021. nov. 14. 07:13
 2/32 A kérdező kommentje:

Ja az lemaradt, hogy 26F

Izgat, a teli hólyag nyomja a prosztatát. A tartogatás is izgat, meg utánna kiengedni is jó érzés azt a sok pisit

2021. nov. 14. 07:19
 3/32 anonim ***** válasza:
66%
Hát ez hosszú távon biztos nem egészséges. Ne csodálkozz ha 40 éves korodra vizelet tartási gondjaid lesznek
2021. nov. 14. 07:37
 4/32 anonim ***** válasza:
55%
Szeretem a végsőkig visszatartani és várni hogy mikor adja fel a hólyagom!
2021. nov. 14. 09:45
 5/32 anonim ***** válasza:
51%
Én a kakit szeretem tartogatni, van hogy már jól össze is kell szorítanom, de az jobban izgat, mint a pisi.
2021. nov. 14. 11:06
 6/32 anonim ***** válasza:
70%
Csinált már ilyet velem egy domina, hogy megittam másfél liter vizet és utána vissza kellett tartanom, az volt h ha nem bírom x ideig visszatartani akkor utána megitatja velem.. és persze nem bírtam ki szóval meg kellett innom
2021. nov. 14. 17:59
 7/32 anonim ***** válasza:
69%

6-os játéka élvezetes, én is csináltam már ezt :-).

Igen, vannak a normál szexnél fantáziadúsabb élvezkedések is.

Én minden ilyesmit nagy élvezettel játszom.

A lányokat meg bele kell vezetni először.

2021. nov. 15. 05:53
 8/32 anonim ***** válasza:
88%
Én nőként ilyet nem játszom mert egy 30 p után nagyon elkezd fájni a hasam és utána is fáj egy fél orát
2021. nov. 17. 16:00
 9/32 erogeen ***** válasza:
63%

Sokszor csinálok ilyet. Szándékosan sokat iszom, hogy nagyon kelljen és tartogatom. Előfordul, hogy mielőtt elindulok itthonról valahová, jól teleiszom magamat és valahol utolér a „nagyon kell” érzés. Volt, hogy hazaérve a ház előtt bepisiltem, de itthon gyakran bepisilek a tartogatós akció végén.

Azt gondolom, hogy így, vagy úgy, de sokan szeretik tartogatni. Nők, lányok, gyerekek is.

F

2021. nov. 20. 09:17
 10/32 anonim ***** válasza:
84%
Én mondjuk szeretnék élőben megnézni egy lányt, aki legalább 1 Litert pisil egyszerre, visszatartás után.
2021. nov. 24. 05:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!