Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiket izgat a pisi tartogatása, ti milyen gyakran szoktátok tartogatni és hol/hogyan kort és nemet írjatok?
Én szeretem tartogatni, izgat. Leginkább itthon szoktam, úgy, hogy direkt sokat iszom(1-2litert) gyorsan, és visszatartom, élvezem ahogy feszül, és azt is amikor végre kiengedem az utolsó pillanatban.
Ti milyen gyakran szoktátok, és hogyan jöttetek rá, hogy ez izgat titeket?
Mi lenne ebben az izgató?
Ez inkább egy betegség.
Ja az lemaradt, hogy 26F
Izgat, a teli hólyag nyomja a prosztatát. A tartogatás is izgat, meg utánna kiengedni is jó érzés azt a sok pisit
6-os játéka élvezetes, én is csináltam már ezt :-).
Igen, vannak a normál szexnél fantáziadúsabb élvezkedések is.
Én minden ilyesmit nagy élvezettel játszom.
A lányokat meg bele kell vezetni először.
Sokszor csinálok ilyet. Szándékosan sokat iszom, hogy nagyon kelljen és tartogatom. Előfordul, hogy mielőtt elindulok itthonról valahová, jól teleiszom magamat és valahol utolér a „nagyon kell” érzés. Volt, hogy hazaérve a ház előtt bepisiltem, de itthon gyakran bepisilek a tartogatós akció végén.
Azt gondolom, hogy így, vagy úgy, de sokan szeretik tartogatni. Nők, lányok, gyerekek is.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!