Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek ekkora állatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnek ekkora állatok egyes férfiak?

Figyelt kérdés

[link]

A cikk még 2016-os, de még a múlt héten is hallottam ilyen sztorit (hámosító kenőcsöt keresett a delikvens, mert kisebesedett, ahol beszúrta). Nem beszélve arról, hogy az említett békési körzetben azóta már heti négy ilyen eltávolító műtétet is el kell végezni...

2021. jan. 22. 15:56
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
27%

20-as!

Nem így születtek, a nők miatt lettek hülyék.

2021. jan. 22. 22:41
 22/38 anonim ***** válasza:
95%
Miért? A nők mondták ezeknek az okosoknak, hogy nyomjanak vazelint a farkukba? Szerintem nem.
2021. jan. 22. 22:45
 23/38 anonim ***** válasza:
26%
Nem, de ők verik az asztalt a nagy fa.sz miatt.
2021. jan. 22. 22:46
 24/38 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy tényleg... Nem unjátok már ezt a "Nők tehetnek mindenről IS!" dumát? Tudom, hogy nem, de gondoltam megkérdezem, hátha...
2021. jan. 22. 22:51
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Már korábban leírtam, hogy nem minden nőnek kell a nagy f..sz. Meg ha netalán minden nőnek az kellene, amiatt nem muszáj hülyének lenni és kockáztatni az egészségünket! A legjobb az lehet, amikor a hülyéje benyomja magának a vazelint, de nő így sincs ugye, mert nem a farkon múlik, aztán ugye jön majd az, hogy műteni kell, az okoska meg sírhat magának a sarokba, hogy se nő, de még csak hokizni sem tud.
2021. jan. 22. 22:59
 26/38 anonim ***** válasza:
6%

24-es!

És te a nők semmiért nem hibásak dumát?

2021. jan. 22. 23:05
 27/38 anonim ***** válasza:
94%
Aki ismer, az tudja hogy én aztán pont nem vagyok feminista, sőt. De azért a hülyeségnek is van vége. Tényleg szánalmas ez a nők tehetnek még erről is és mindenről is dolog. Nekem is átlagos méretem van és mindegyik, de mindegyik csaj elégedett volt vele. Én nem tudom, hogy nektek milyen lelki seruleseitek vannak de valószínűsítem h rohadtul nem a meretetekkel van baj, hanem pszichologusra szorultok. Tiszta gázok a férfiak többsége itt. És az a baj h a normális pasik sokkal kevesebbszer nyilvánulnak meg itt, mint az ilyen nyomik, emiatt a komplett férfi nemet hülyének nézik a nők. Fogjátok fel, hogy komplexusotok van és inkább magatokom segítsetek minthogy a nőkön vezessetek le a szorongasaitokat, tevkepzeteiteket,mert csak melyititek az ellentétet a két nem között. Ezek miatt lesznek a nők is egyre arrogansabbaj. Igazabol ti is a baj része vagytok.
2021. jan. 23. 12:16
 28/38 anonim ***** válasza:
28%

Nem feminista vagy, hanem egy mangina ratyi. Szerinted ki tehet a vazelinozásról meg a sok fa.szos kérdésről, ha nem a nők? Elégedettek voltak a méreteddel, de lehet inkább csak ezt mondták, mert nem akartak megsérteni. Miért szorul az pszichológusra, aki kimondja, hogy a nőknek vannak hibáik és felelősségük, te szerencsétlen, Normális férfiak időnként megszólalnak itt, de te pont nem tartozol közéjük, hiába próbálod magad annak beállítani.

Nők levezethetik szorongásaikat a férfiakon, méghozzá büntetlenül? A legtöbb férfinak a nők miatt van komplexusa. Erről miért nem okoskodsz? A baj része a sok hozzád hasonló bal.fasz, aki még mindig azt hiszi, hogy ha nyilvánosan nyalja a nők seggét, akkor azok majd leszopják az átlagos farkát :)

2021. jan. 23. 15:47
 29/38 anonim ***** válasza:
92%
Idióta vagy utolsó nem is veszem a fáradságot hogy válaszoljak. Ha nem lett volna igazam és nem talált volna nálad is be, akkor talán nem válaszoltál volna ilyen hisztis kis p.cs módjára. Ezen gondolkozz el és húzz el kezelesre. Egy normális és értelmes ember nem nyilatkozik más olyan kapcsolatairól amiről halvány lila gőze se lehet, de rögtön megallapitod a saját kis elb.szott tapasztalataid alapján, hogy biztos így még úgy. Hát ez gaz már bocs. Igenis a férfiak tehetnek a saját hulyesegeikrol. Ezt nevezik felelősségvállalásnak. Aki sérült kezelje a sérülését ennyi. Ugyanez vonatkozik a nőkre is. Mindkét nem egyformán elkurt de az ilyen idióták tehetnek róla mindkét fél részéről mint ti.
2021. jan. 23. 17:53
 30/38 anonim ***** válasza:
90%
Elszúrtam, mert félig-meddig mégis válaszoltam:D
2021. jan. 23. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!