Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők sokkal szabadabban kezelik a "megcsalás" témát, mint a férfiak egy kapcsolatban? És miért van az, hogy mindig a férfia a bunkó, tuskó állatok, amikor a nők nagyjából ugyanolyan arányban lépnek félre, vagy fantáziálnak másról?

Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 15:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kifejtenéd, hogy miért kezelik szabadabban a megcsalás témát? Ritkán lehet a lányok szájából hallani azt, hogy a "csók nem megcsalás". Vagy ami pl itt volt a gyk-n (és nálam kicsapta a biztosítékot): az orál nem megcsalás, azt se lány mondta.
2013. jan. 4. 15:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Alapjában véve azt figyeltem meg, hogy amikor egy férfi félre lép, a nőt kevésbé rázza meg az eset, mint ha fordított esetben a nő lépne félre és a férfi akadna ki. A nők ilyeneken sokkal gyorsabban túl lépnek, de nem értem, hogy miért.
2013. jan. 4. 15:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Talán az erősebb érzelmek miatt. Annyira szeretik a férfit, hogy még ezt is képesek megbocsátani neki. Egy férfi viszont, ha a párja félrelép, könnyebben kiábrándul belőle. Talán a birtoklási vágy miatt, azt akarja, hogy csak az övé legyen, és senki másé. Ha már másé, neki sem kell.
2013. jan. 4. 15:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen...ezek az állati ösztönök...minden férfi valamilyen szinten alfahím akar lenni, hogy mindenki az övé de a csajnak csak ő juthat
2013. jan. 4. 15:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Készítettél felmérést például.. hmm 200 000 emberrel? de tuuuti szakértője vagy a témának hogy ezt így állítod....
2013. jan. 4. 15:56
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát de itt nem csak ösztönről van szó, én egy nőtől is azt várom el, hogy ha éppen megcsalom, akkor ő dörgölje a pofámba amit kell, hagyjon faképnél, mivel megérdemlem, és ne bocsásson meg egyhamar. Ne az legyen, hogy annyira szeret, hogy még ezt is megbocsátja, mert azzal csak ront a helyzeten.
2013. jan. 4. 15:58
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kimondott szakértője a témának, csak is a saját tapasztalataim szerint általánosítottam, így teszel te is és más is az élet bármely területén.
2013. jan. 4. 15:59
 8/12 anonim ***** válasza:

Kèrdező, legalább ne sajàt vèleményed vedd tényül :D Szociológián eléh sokat foglalkoztunk ezzel és mknden, a témával kapcsolatos felmérés alapjám nagyobb részt férfiak a megcsalók, főleg gyerekszületés után. Ha jól emlékszem, a 2 leggyakorobb indok a "nem foglalkozott velem" és az "a szex nem érzelmi megcsalás.

De itt is sok kérdést tesznek fel erről, rá lehet keresni, többnyore ugyanezt mondják a férfiak. és ezzel koránt sem azt állítom, hogy a nők szentek, sőt! De a felmérések ès az én tapasztalataim alapján is a dérfiak kezelik ezt elnézőbben, azzal az indokkal, ami fent is volt, hogy ez nem érzelem, de ők férfiak, akiknek kell a változás...

2013. jan. 4. 16:19
 9/12 A kérdező kommentje:
Megbántottál valamennyire ezzel a kijelentéssel, mert én egyáltalán nem így érzékelem ezt a helyzetet, hanem fordítva. Lehet azért mert még nem nőttem fel, aztán amikor majd meg leszek rontva én is ezt a sémát fogom követni.
2013. jan. 4. 16:22
 10/12 anonim ***** válasza:
szerintem ez egyáltalán nem igaz. Csak férfiak igenis nagyobb arányban lépnek félre, főleg, ha már gyerek is van. Akkor a nő átvált anyává, és a fő célja - elvileg - a család összetartása. Genetikailag kódolva legalábbis ez van. Ebben benne van, hogy könnyebben bocsát meg, és az is, hogy bizony a férfi többször csal.
2013. jan. 4. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!