Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fura, hogy a legtöbb nő mindenben az aranyos dolgokat szereti? Aranyos állatok, aranyos ruhák, aranyos kiegészítők, bútorok, műszaki cikkek stb. De az aranyos férfiak meg taszítják őket?
# 2
Mi ezen a wtf? Mit nem értesz?
Szerinted mitől lesz egy férfi aranyos? Attól, hogy úgy néz ki, mint egy kisfiú, és akkora az erőszintje is?
Én 187cm vagyok, 89kg, nagy pofim van, és nincs egy kimondottan cuki fejem. Sőt, sokszor kimondottan szigorú a tekintetem Mégis eddig majd' mindenkit azzal fogtam meg, hogy milyen aranyos vagyok (meg persze figyelmes, és nem csak azzal akit meg akarok kapni).
Szóval kérdezem ismét: A cukiság akkor honnan is fakad?
Üdvözlettel
F29
"helyes arc, félresöpört haj, normál 180 centi magasság"
Hát nem tudom, szerintem meg a többség pont hogy ilyenek Zac Efron másolatok után nyáladzik.
Milyen az aranyos ruha, bútor (wtf?!) , műszaki cikk, kiegészítők ?? Ezek hogy lehetnek aranyosak?? Nem értem 😅 mondjuk én minden állatot szeretek
Nem értem egy tárgy , bútor , ruha hogy lehet aranyos 😂😂 én meg ilyet nem láttam . Utalom a nagydarab , pálne a szőrős férfiakat . Nem csipmanzzal akarok együtt lenni. Vékony kicsit izmos ferfikat szeretem
N24
Nem mert számomra egy ruha , bútor stb nem cuki az csak egy tárgy
Mi cuki van egy használati tárgyban
Esküszöm meg nem láttam cuki , aranyos bútort , ruhát, használati cikket, meg amit meg írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!