Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ázsiai nő,nem hirdet a Rosszlányokon? Sehogyan nem találok. Hogy keressem?
#31:
Írásban meglepő módon beszédes (inkább angolul, szóban pedig csak úgy beszéltünk, úgyhogy a magyar tudásáról halvány lila gőzöm sincs), tegnap este elég sokat csevegtünk. Szóval gyakorlatilag a kontaktfelvételtől legelejétől tényleg jön a barátnőfeeling.
Ebből kifolyólag (nameg mert a zsánerem, és ritkaság a a távol-keleti itthon) rögtön 2 órát voltam.
Árat nem mondok. A hivatalos beszámolókban sem írunk, így itt sem fogok. Annyit tudok mondani, hogy szerintem kérhetne simán jóval többet is, még akkor is bőven megérné.
Hogy finom-e? Kinek hogy. Friss, üde, mivel együtt fürödtünk így tudtam, hogy tiszta is. Puha és selymes. Szép. Kicsit szűk. De csak pont annyira, hogy jobb legyen, mint a legtöbb magyar, viszont ne szorítsa el a vérkeringést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!