Nők! Szívesebben mennétek nőnemű nőgyógyászhoz, mint férfihoz?!
Nálam nem volt feltétel, hogy nő legyen, eddig én mindig férfiakhoz jártam. (Lehet azért, mert a gyermeknogyogyasz akihez először mentem, bunkó volt.)
A mostani nőgyógyászom viszont nő, szakmailag nagyon felkészült és kedves, úgyhogy ő már marad véglegesben, ha csak el nem megy külföldre.
Nekem férfi nőgyógyászom van, nagyon kedves és barátságos, nem váltanám le nőre.
25N
Voltam nőknél is és férfiaknál is. Már a negyedik nőgyógyászomat fogyasztom és ő a legjobb számomra és az egészségügyi gondjaimra. Nem a nemük alapján volt meghatározható, hogy mennyire jók, hanem a szakmai tudásuk alapján. Az én dokim férfi jelenleg, maximálisan elégedett vagyok a hozzáállásával a kezelésemhez.
A lényeg, hogy nem a neme alapján kell nőgyógyászt választani, hanem páciensek visszajelzése alapján kell megnézni, hogy ki az aki tényleg jó és alapos orvos a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!