Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ázsiai nő,nem hirdet a Rosszlányokon? Sehogyan nem találok. Hogy keressem?
Most kaptunk egy újat!!
Honey néven a IX. kerületben a Ferenc krt.-n! :)
Hát ez nagyon gyenge...
Meg mi az hogy küldeni kell magadról képet és az alapján dönti el hogy fogad-e
#27:
Nem kell.
Az első üzenetben leírtam az összes többit. Rákérdezett a képre, de megmondtam, hogy nem vagyok a magamat fotózós típus, így nincsenek képeim a telefonon, a kamerája pedig nem működik. Elfogadta.
Én így egyeztettem vele, ma délelőtt voltam nála.
Nem okoz csalódást, az egyszer biztos :)
#24 voltam.
Tervezek hozzá mégegyszer menni.
Azután fogok írni a rosszlányokra.
Első alkalom után elvből soha nem írok. Ők is emberek, lehetett rossz napjuk, kaphattak rossz hírt, vagy csak egyszerűen olyan stílusúak amilyenek (bár Honey mindent megtett, kissé visszafogottnak éreztem, nagyon érződött, hogy új neki a dolog, folyamatosan kérdezi, hogy jó-e, csinálja-e máshogy, óvatosan ér hozzád).
A kivétel az, mikor egyértelműen érződik, hogy bunkó p*csa, akkor az első után megadom a rossz értékelést.
De jót, első alkalom után nagyon ritkán. Mert nem akarom véletlenül félrevezetni a többieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!