Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, fiúk mennyi ideig vagytok képesek várni egy szűz lányra?
Tudom, hogy általánosságban igaz az, hogyha a fiú szereti a lányt, akkor bármeddig képes várni rá. De mégis, mikor már tellnek a hónapok és még mindig nem történt meg az aktus, akkor mi jár a fejetekben? Gondolkodtok azon, hogy esetleg túlságosan fél a lány a szextől vagy mégsem nektek akarja adni a szüzességét?
Szóval hány hónapnyi járás után érzitek azt, hogy mostmár igazán rászánhatná magát a lány? Elsősorban 20 év feletti férfiak tapasztalatát szeretném olvasni, de természetesen bárki véleményét szívesen fogadom! :)
Köszönöm!
Oké, nem akarod lefektetni ezt én elhiszem neked. Viszont ha nekem lenne egy 15 éves lányom biztosan nagyon félteném egy 25 éves férfitól. Mert te már az vagy, egy felnőtt férfi. Tegyük fel, hogy a szülőket is sikerül meggyőznöd arról, hogy tisztességesek a szándékaid. Még ekkor is ott van az, hogy az ő pici lányuk még nagyon fiatal egy komoly kapcsolathoz. Nekem legalábbis mindig ezt mondták. Fiatal vagyok, ne kössem le magam, bulizzak, ismerkedjek, ráérek még. Én most jöttem r arra, hogy igazuk volt. Nem bánom, hogy volt egy komoly kapcsolatom, mert szerettük egymást. De ha belegondolok abba, hogy eközben a barátnőim milyen jókat buliztak, kacérkodtak -bizony belefájdul a szívem. Rendes barátnőim vannak, nem úgy kell érteni, hogy mindenkivel kavartak, hanem egyszerűen csak élvezték az életet. Tudod, ha most még nem is, de előbb utóbb a barátnődnél is elő fog jönni ez az érzés, hidd el nekem. Én olyan szerelmes voltam, hogy amikor itt volt azért sírtam, mert tudtam, hogy el kell majd mennie, amikor meg nem volt itt akkor meg azért, mert hiányzott. Nem is értette senki, hogy hogyan ragaszkodhatok így valakihez. És elmúlt, egyszer már jobban vágytam a magányra, barátnőimre, mint rá. De mindegy, csak akartam, hogy láss egy ilyen példát is.
A programok alapjába véve jók, de én most picit izgisebb korszakomat élem, szóval nekem van 1-2 ami már uncsi lenne =). Barátnődet nem ismerem, de amúgy szerintem tőle is megkérdezheted, hogy milyen programokat csinálna veled szívesen. Biztosan van valami, amit egyedül nem próbálna ki, de veled szívesen. És az is tök jó, együtt kipróbálni új dolgokat.
Köszi a választ.
Esetleg te tudnál ajánlani valami programot ami neked izgi lenne? Már csak kíváncsiságból is nagyon érdekelne! Nagyon kedves lenne tőled!
Vissza térve a szülői kérdésre én magam lennék a legféltőbb apa az biztos, szóval ebből a szempontból meg is érthetném akár, de én csak azt nem értem meg, hogy miért jobb szülői szempontból az, hogy lányom éjjel bulizni jár, a barátnőjénél alszik (ha ugyan ott), "ismerkedik", azaz van néhány fiúkapcsolata is esetleg, amikkel én javarészt nem is vagyok tisztában, s akik esetenként még arra sem képesek, hogy a sötétben hazakísérjék és vigyázzanak rá vagy akkor van egy állandó hosszabbtávú kapcsolata aki noha idősebb, de legalább megbízhatóbb és legalább megfelelő védelmet ad neki, ha már én nem lehetek vele.
Mint leendő apa ha muszály lenne biztosan inkább a 2.-at választanám. Semmit el nem titkolva hozzátéve azt is: az én lányom 16-ig minimum, de lehet, hogy 18-ig sem járkálhatna magában éjjel az utcán.
Ha viszont ezek lennének az elveim szülőként, most miért nem ezek szerint... azért mert ha az ő szülei nem tudnak rá vigyázni eléggé amíg nagyobb lesz, akkor nekem kell megtennem.
(Persze ez csak elmélet és még nem is ismerem a szüleit, én csak ilyen vok, hogy mindet így előre kifilózok, és remélem, sőt biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi gond.)
Amit írtál az megfontolandó, és a te esetedben érthető is, viszont amúgy nem hiszem, hogy ilyen viszonylag rövid idő alatt természetes lenne, hogy elmúljon a szerelem. A barátod hibás volt, rád szállt nem adott elég függetlenséget, nem volt kedve semmihez, egyéb problémák is voltak, így érthető, hogy kiábrándultál belőle és hogy már nem szereted és hogy terhes lett a kapcsolatod vele, s ama másik korábbi állapotodat szeretted volna visszakapni.
De mivel én vagyok az ellenpélda, biztosíthatlak, hogy ha pl. nem lett volna ez a kapcsolatod, akkor meg most arra vágynál mindennél erősebben és ha nem is unnád a barátnőidet meg a függetlenséget, akkkor is hatalmas ürességet éreznél, magányt és véghetetlen szomorúságot. Mert én egész életemben ezt éreztem, de különösen 15-től, de egyre és egyre csak erősebben, és nem segített rajta semmi. Pedig sok jó dolgot csináltam, valóban fantasztikus dolgokat, többször is azt hittem szerelmes vagyok, és lehet, hogy az voltam, de azt elképzelni sem lehet, hogy az milyen érzés volt amikor megláttam őt azon a reggelen, ahogy jön át az úton és akkor egyenesen rám nézett és mosolygott és én csak néztem és néztem és olyan volt mintha már régtől fogva ismerném és egyenesen hozzám jönne. És tényleg hozzám jött és megszólított. És én ott abban a pillanatban tudtam, hogy ő az és hogy bármit éreztem eddig az semmi volt ehhez képest. Félévig vártam, boldog voltam egyszerre, de rettenesetes kín emésztett és nem, hogy csökkent volna csak erősödött. Amikor végül elhívtam randizni, megkérdezte, hogy miért vártam ilyen sokáig.
Az lenne a kérdésem, hogy a te számodra elfogadható lenne valakinek az olyan mérhetetlen szeretete irányodban, hogy meghalni is képes lenne érted vagy veled? Márminthogy csak azt akarom tudni, hogy a függetlenégedet az sértené e és mennyiben, ha ilyen erősen ragaszkodna hozzád valaki. És természetesen nem féltékenységre gondolok, vagy valami elvárásokra, csak az, maga hogy állandóan tudtodra adja, hogy mennyire szeret és ezt kifejezi szóban, írásban, ajándékokkal, puszival, csókkal, bármivel, és hogy minden lehetőséget megragad, hogy veled lehessen? Ez így már túl sok?
Ővele nagyon jól megy minden, de még nagyon az elején vagyunk, csak érdekelne, mi a véleményed. Köszönöm szépen.
(Ne haragudj, hogy nem tudok mindig időben válaszolni, ui. nincs otthon Internetem, így a suliból szoktam.)
Izgalmas program alatt azt értem, amiben nekem még sosem volt részem. Ilyen például elmenni egy idegen városba (én Pestnek nagyon örülnék, úgy megnézném a Margit-szigetet, Hősök terét stb...), vagy lovagolni egyet, korizni. De már annak is örülnék, ha tanulhatnék valamit a barátomtól, mondjuk megtanítana horgászni vagy power pointot használni, ilyesmi :). Aztán ha picit drágább programokban gondolkodunk akkor például én a paint ballt nagyon de nagyon kiszeretném már próbálni. Csak állítólag nagyot üt, nekem legalábbis azt mondta a srác akivel jóban vagyok, na persze arról nem is beszélve, hogy iszonyú drága.
Hát igen, azt látom, hogy nagyon szereted azt a leányzót és el is tudom képzelni, átérezni, hogy mennyire nagyon. Mutasd ki neki mennyire -mindig, amikor csak teheted és úgy érzed alkalmas rá a pillanat. Engem ez nem zavarna egészen addig, amíg a szabadságomat nem akarnád korlátozni a nagy szereteteddel. Mindenki máshogy szeret, valaki jobban ki tudja mutatni, van aki kevésbé. Az a lényeg, hogy tudd a párod melyik kategóriába tartozik, melyiket szereti inkább. Ha esetleg nem szereti egész nap azt hallani, hogy te mennyire kimondhatatlanul, rajongásig szereted, akkor ne tedd. Mert neki nincs szüksége erre, tudja, érzi enélkül is, szavak nélkül. És nincs ezzel sem semmi gond, ettől nem lesz jobb vagy éppen rosszabb egy kapcsolat. A lényeg, hogy te tudod mit érzel és a barátnőd is tisztában van érzéseivel. Tetteitekben az egymás iránt érzett mély szerelem úgyis megnyilvánul :).
Akkor a Kalandpark tudtam, hogy jó megoldás lesz. Ott elég sok érdekes program van: Lovaglás. Kocsikázás. Quadozás. Paintball. Íjászat. Asztalitenisz. Tollaslabda. Focipálya.
Lovagolni, horgászni sajnos nem tudok. :( De még megtanulhatok is akár. :)
És másik városba hogyan mennél szívesebben, ott alvással vagy csak egy napra?
Korizást írtam. Szóval megtanítani valamire amit nem tud, korizni nem tud, én már igen, akkor ez elsőnek azt hiszem jó lesz.
Én mondjuk nagyon szeretet éhes vagyok állanóan szeretetet kell adnom és kapnom, különben rettenetesen érzem magam. Aludni se tudok csak ha azt képzelem hogy mellettem van... És úgy látom ő is ilyen.
Köszi szépen a válaszokat!
Szia!
Nekem is volt egy ilyen korkülönbséges kapcsolatom és egy pár dolog, észrevétel ami érdekelne. Hogy volt azaz iwiw dolog, mert egy bejelöléstől még nem tesz senki olyan kijelentést, hogy szakítana veled. Erre szerintem okot kellett szolgáltatnod, ha nem haragszol, bocsi. Lehet, hogy ezzel az iwiwes sráccal sokat lógtál és elhanyagoltad a barátodat, ő ezt érezhette, vagy kiderült és elszakadt a cérna...Mit jelent, hogy nem úgy élted meg a szexet. Nem tudom mennyi ideig tartott a kapcsolatod, de ha neked nem jó, akkor egy idő után észrevette volna, vagy szólnod kellett volna a saját érdekedben! És van ez az új srác az életedben, kérdés, hogy megvolt-e a régi srác, mikor felkeltette az érdeklődésedet ez az új. Ez magyarázná az elhanyagolást, vagyis nem a volt barátod hibája a féltékenység bocsi még egyszer; az természetes, ha valakit elhanyagolnak, akkor szóvá teszi, 1x, 2x sokadjára jöhet csak a szakítás gondolata, ha te nem teszel az elhanyagolás ellen. Csak ebben az esetben tesz olyan kijelentéseket a volt barátod, hogy szakít, ha nem törlöd a srácot iwiwről. Buli. Írtad, hogy vágytál a bulikra, szórakozásra. Mióta nem vagytok együtt elmentél akár csak egyszer is valahová (ahol mondjuk 10 embernél töb volt)? Ha mondjuk több hónapja nem, akkor ismét oda lyukadunk ki, hogy nem a szórakozás, a szabadság, csak az új srác volt a lényeg, tényleg bocsi ne haragudj ezért.
Válaszolj erre, ha tudsz, mert nem szeretnék én sem ilyen helyzetbe kerülni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!