Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, fiúk mennyi ideig vagytok képesek várni egy szűz lányra?
Tudom, hogy általánosságban igaz az, hogyha a fiú szereti a lányt, akkor bármeddig képes várni rá. De mégis, mikor már tellnek a hónapok és még mindig nem történt meg az aktus, akkor mi jár a fejetekben? Gondolkodtok azon, hogy esetleg túlságosan fél a lány a szextől vagy mégsem nektek akarja adni a szüzességét?
Szóval hány hónapnyi járás után érzitek azt, hogy mostmár igazán rászánhatná magát a lány? Elsősorban 20 év feletti férfiak tapasztalatát szeretném olvasni, de természetesen bárki véleményét szívesen fogadom! :)
Köszönöm!
Ha már véleményt kell írni:
Nem biztos, hogy hasznos, amit mondok, de én így 29 évesen max. egy hónapot várnék, de a mi korunkban ez már máshogy megy. Egyszer voltam szűzzel, 27 évesen, de nem kellett várnom, ő jobban akarta, mint én (akkortájt már jobban foglalkoztatott a munkásélet, mintsem a minden áron szex).
Szia!
Az én párom másfél évet várt rám...és még várt is volna....18 évesek voltunk az elsőnél...
A tegnapi 19:23-as vagyok.
Én nem elkeseríteni szerettelek volna. Azért írtam le a történetemet, hogy lásd, ez is benne van a pakliban. Tényleg a jó szándék vezérelt.
A férjem nagyon szerette azt a barátnőjét. Két évig jártak, elhalmozta ajándékokkal, elvitte mindenhová, tényleg imádta. Egy év múlva kezdte izgatni a dolog, hogy vajon miért nem adja neki a lány magát. Ezek után még egy évet várt a lányra, és az eközben az idő alatt nem nyújtott semmit szex terén. Se petting, semmi. Csak csók.
Én nem tudtam, hogy van barátnője mikor "felszedett", különben nem jöttem volna Vele össze. Mikor rájöttem, hogy van valakije, akkor megkerestem a lányt és beszéltünk. De én akkora már nagyon szerelmes lettem. Közben a férjem is megszeretett, mert kiengyensúlyozott volt a kapcsolatunk, ahol nem csak Ő ad, hanem fogad is.
A barátnő szakított Vele és egy hét múlva már másnak oda is adta a szüzességét, akit akkor ismert meg. Úgy tűnik a páromnak csak a pénze, kényeztetése kellett.
Utána éveken át mindig megjelent, ahogy pénz állt a házunkhoz. Lakás vásárlás, autó vétel, építkezés.
Így már teljes a történet.
Azt ajánlom, hogy ha még nem szeretnél lefeküdni Vele, akkor is kényeztesd. mert így biztosan könnyebben, szívesebben vár Rád és annál nagyobb lesz az izgalom, mikor úgy döntesz, hogy itt az idő.
Természetesen hálával tartozom Neked azért, hogy megosztottad velem a történetedet, csak picit megijedtem, ezért írtam a tegnapi kommentet. Mondjuk az tényleg nagyon durva, hogy a párod volt barátnője még pettinget sem akart, nálunk az sokszor van. Nem szokott panaszkodni a barátom és én is úgy gondolom, hogy mindig megpróbálok számára maximális örömet okozni.
Mégegyszer köszönöm a segítségedet! =)
Ahogy a kérdező is említette, itt elsősorban 20 év feletti pasik válasza az érdekes...
És ismerjük be, hogy a 16 éves LÁNY és 19 éves FIÚCSKA kicsit más kategória, mint amire igazán utalnak a kérdésben.
Ha 20 körül lennék, én nemhogy fél évet de többet is várnék, hiszen nem szeretném, hogy kinyírjon a faterja vagy tesója hogy leszakítottam egy 16 évest...:D
Na most komolyan. 20 alatt jönnek-mennek az emberek, hamar túllépnek, nekem nem kell bemutatni és sem olyan komoly kapcsolat nem alakul ki még, sem olyan egymásrautaltság mint akár csak 3-4-5 évvel idősebben.
Pepe.
Na ebben is van igazság, nem kevés.
Pepe.
Én speciel most annyira szerelmes vagyok, hogy úgy érzem akkor is boldog lennék, ha csak vele lehetek. De ő 10 évvel fiatalabb nálam.
25F
Te amúgy hány éves vagy?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!