Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, fiúk mennyi ideig vagytok képesek várni egy szűz lányra?
Tudom, hogy általánosságban igaz az, hogyha a fiú szereti a lányt, akkor bármeddig képes várni rá. De mégis, mikor már tellnek a hónapok és még mindig nem történt meg az aktus, akkor mi jár a fejetekben? Gondolkodtok azon, hogy esetleg túlságosan fél a lány a szextől vagy mégsem nektek akarja adni a szüzességét?
Szóval hány hónapnyi járás után érzitek azt, hogy mostmár igazán rászánhatná magát a lány? Elsősorban 20 év feletti férfiak tapasztalatát szeretném olvasni, de természetesen bárki véleményét szívesen fogadom! :)
Köszönöm!
kb egy hét
de ha szereti akko személytől függő akár 8-9 hónap de sztem ez má a véglet (addigra má eléggé megunja a Marok Marcsát ugyhogy akko má vagy te vagy vmi ingyen k.rva vagy egy prosti)
Bár én lány vagyok, de azért elmondom, hogy tanulj belőle.
A férjem 20 évesen egy szűz lánnyal járt. Több mint egy évig várt Rá, aztán összejött egy lánnyal, aki már nem volt szűz és egy hét ismeretség után le is feküdt vele. kizárólag a szexhiány miatt kényszerült erre a lépésre. Három hónapig együtt járt a barátnővel és a szeretővel is. Aztán kiderült, a csajok rájöttek.
A barátnő elhagyta, de a férjem már inkább a szeretőt választotta, így nem bánta. Besokkalt a szűz várakoztatásába.
A szerető én voltam, 11 év telt el azóta. Elvett feleségül, született 3 imádnivaló gyermekünk és élünk boldogan mint hal a vízben. :)
remélem tanulságos volt.
Nos, kedves utolsó hozzászóló, ez nem valami bíztató rám nézve. :O
Még szűz vagyok, de a barátom nem tett semmilyen arra utaló jelet, hogy már elege lenne a várakozásból.....remélem szólna ha másként érezne....
Hali én 2 évet vártam barátnőmre 13 évesenismertem meg én akkor 18 voltam..
most 20 vagyok ő 15 és 2 év után lett meg pont..
Hát nézzük csak...hmm...
A leghosszabb amit vártam, valamivel több mint 2 hónap volt.
De max. fél évet vártam volna arra a lányra de ő nem volt szűz. Ismerek egy csajt, aki annyira elvarázsol, hogy többet is várnék rá, ha úgy adódna. Ő sem szűz.
Ha szűz lányról beszélünk: hááááát...ha nagyon elbűvölő személyisége van (vidám és csacsog és vicces és kedves meg minden pozitívum) és jól érzem magam addig is, akkor kibírom normál (férfi)emberi határokon belül majdnem bármeddig, tehát max. egy év. De azért nem árt, ha tesz valamit a "kedvemért" időnként, hiszen csak nem akar kicsinálni, nemdebár?! :D
Szóval mondjuk egy év. De utána vége van mint a botnak, ha lesz valami akkor azért :P, ha nem akkor meg azért...:D
Na vicceltem, de csalódott lennék.
Csak egy példát mondanék el: középiskolában ismerkedek meg. 7 évet várt a lányra.ma a felesége és boldogan élnek.
...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!