Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ti, fiúk mennyi ideig vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, fiúk mennyi ideig vagytok képesek várni egy szűz lányra?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy általánosságban igaz az, hogyha a fiú szereti a lányt, akkor bármeddig képes várni rá. De mégis, mikor már tellnek a hónapok és még mindig nem történt meg az aktus, akkor mi jár a fejetekben? Gondolkodtok azon, hogy esetleg túlságosan fél a lány a szextől vagy mégsem nektek akarja adni a szüzességét?

Szóval hány hónapnyi járás után érzitek azt, hogy mostmár igazán rászánhatná magát a lány? Elsősorban 20 év feletti férfiak tapasztalatát szeretném olvasni, de természetesen bárki véleményét szívesen fogadom! :)

Köszönöm!

2008. nov. 17. 17:56
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, a volt barátom 25. A kérdés óta sok idő telt el, sajnos már szakítottunk. De nem mondhatok rá semmi rosszat, várt rám tisztességesen. Neked is azt tanácsolom, hogy ne sürgess semmit, annyi jó dolog van a szexen kívül is! :) Például most, hogy szingli vagyok nem is hiányzik egyáltalán.
2010. márc. 2. 20:32
 22/35 anonim ***** válasza:

Legutolsó vagyok!

És azt megkérdezhetem, hogy mi volt az oka a szakításnak?

Nem muszály válaszolnod.

2010. márc. 5. 19:16
 23/35 anonim ***** válasza:

Hűűű még annyit a kérdéshez fiú szempontból, hogy én pl. szívesen elviselném magát a várakozást, de csak úgy ha mindenesetre azért a lány mindig a tudtomra adná valamilyen formában, ha valakivel akkor velem. De annál nagyobb kitolás szerintem nem létezik a földön, hogy a fiút várakoztatja, hitegeti évekig, aztán egyszercsak szakítanak, 1 hét múlva meg lefekszik valakivel.

Ez egyáltalán nem a kérdezőre meg a rendes lányokra (véleményem szerint a többségükre) vonatkozik, de valaki a válaszolók közül utalt ilyen esetre.

2010. márc. 5. 19:21
 24/35 A kérdező kommentje:

Nem ez volt az oka, lefeküdtem vele, szóval nem várattam feleslegesen.

Egyszerűen a barátom megváltozott, nem bírtam elviselni a féltékenységét. Így utólag azt mondom igaza volt a szüleimnek, túl idős volt hozzám, annyira másként láttunk, éltünk meg dolgokat. Én még bulizni, szórakozni akartam (természetesen nem megcsalással!), viszont neki semmihez sem volt kedve. Ránéztem egy srácra már balhézott, bejelöltem iwiwen egy fiút, követelte hogy töröljem ki, különben szakít. Kiakart sajátítani teljesen magának, én ezt ilyen fiatalon nem bírtam. Ő már a leendő feleségét látta bennem, én is szerettem őt, de baromi fiatal vagyok még az ilyen gondolatokhoz.....

A szexet sem úgy éltem meg ahogy kellett volna, lehet egyszer ha lesz más fiú az életemben, akkor majd bánni fogom, hogy már nem vagyok szűz.

Most jól elvagyok egyedül, van egy srác ugyan aki felkeltette az érdeklődésemet és én is az övét. Vele mindenről nyíltan eltudok beszélgetni, minden percem öröm, egy álom vele. Azt hiszem erre vágytam én már régóta. De nincs semmi komoly, egyszerűen így érzem most teljesnek az életemet. Még annyit hozzáfűznék, hogy oké, már nem vagyok szűz, de ettől függetlenül nem feküdnék le a leendő barátommal már a második napon, mindennek megvan a maga ideje.

Kérdezz még nyugodtan, ha kíváncsi vagy valamire.

2010. márc. 6. 14:20
 25/35 anonim ***** válasza:

Húúú azt meg én még nem is vettem észre, hogy már azóta eltelt majdnem 2,5 év!!! Csak véletlenül akadtam a kérdésre, valamit kerestem, s mivel idevágott gondoltam válaszolok rá. Azért rendes tőled, hogy észrevetted, hogy valaki válaszolt egy ilyen régi kérdésedre.

Háát én úgy vagyok vele, hogy féltékenység nélkül nincs szerelem, és most lehet vitatkoznának velem sokan, hogy bizalom nélkül sem, de én arra azt felelném, hogy ti. nem úgy értem. Mert pl. volt egyszer egy olyan kérdező, aki a férjét féltette egy olyan állás elfogadásától, ahol a kolleginák nagyon laza erkölcsűek voltak. És én neki adtam igazat, mert én sem attól félnék, hogy nem bízhatok meg benne, hanem csak egyszerűen már csak annak a gondolatától is, hogy valaki úgy nézzen rá vagy úgy gondoljon rá. Ezzel most persze nem a barátodat akartam védeni hanem csak azt mondom azért a féltékenységnek van egy foka ami megengedett és szükséges is. Szerintem. Én pl. boldog lennék féltékeny lenne rám az akit szeretek. Persze tudom van ennek elfajult változata is, de nem erről beszéltem.

Bocsi hogy itt ilyen sokat írtam.

Még annyit, én magam nem nagyon szeretek bulikba, diszkó, stb, járni, már megcsömörlöttem ezektől. Persze ha ő szeretne menni, biztos vele mennék és még lehet, hogy élvezném is. Ezenkívül nekem rengeteg közös program-ötletem van, de ezek olyanok, hogy csak mi kettem, mert erről szól végülis nem? Szerinted ez így okés?

2010. márc. 8. 15:39
 26/35 A kérdező kommentje:

Az nekem sem lett volna bajom, ha egy picit féltékeny, de amit ő csinált az túlzás. Például szalagavatós táncnál megbeszéltem egyik osztálytársammal, hogy majd együtt táncolunk, hiszen mindenki előre megbeszélte hogy ne akkor kelljen kapkodni. Amikor a barátommal szóba kerültek a táncok teljesen fel volt háborodva, hogy az ő "engedélye" nélkül beszéltem meg a sráccal a táncot. Mert ki vagyok én neki, hogy az engedélyét kelljen kérnem?! Látod, itt derülnek ki azok, hogy mennyire különböztünk egymástól. Én nem voltam hajlandó bocsánatot kérni (bár szerinte ez már megcsalás volt), ő sem engedett és csak mentek a veszekedések.

Na de lényegtelen, nézzük a kérdésedet.

Szóval a barátnőd 15 éves, elég fiatalka. Gondolom (legalábbis remélem), hogy azért olyan komolyabb bulikba nem nagyon engedik el a szülei. Ez nagyon figyelmes tőled, hogy annak ellenére, hogy neked már nincs kedved a bulikhoz mégis elmennél az ő kedvéért. Nem ismerem a barátnődet, de te biztosan tudod, hogy mennyire szereti a csak csajos bulikat. Tudod, amikor csak barátnők és pasik kizárva :). Nekem van pár ilyen barátnőm, sokat járnak a párjukkal is bulizni, de példul a legutolsó farsangi buli az ilyen tipikus csajosra sikeredett. De ez attól is függ, hogy a párod barátnői javarészt egyedülállóak-e vagy inkább kapcsolatban vannak. Mert szerintem te egyedül férfiként nem feltétlenül éreznéd jól magad velük, csomó témához hozzá sem tudnál szólni szerintem. De hangsúlyozom, nem ismerem a barátnődet, csak említettem egy ilyen lehetőséget is.

Az jó, hogyha sok program ötleted van és az mégjobb, hogy csak kettőtöknek. Így válik meghitté egy kapcsolat. Mondjuk jó lett volna, ha felsorolsz párat és akkor látom, hogy milyen típusú programokban gondolkodsz. Engem mondjuk zavar, hogyha egy srác udvarol és sokat költ rám, jobban szeretem a kreatív programokat. Ilyen például piknikezés, közös sütés, esti kocogás, rokon látogatás stb....

Persze nagyon szeretek bowlingozni, vidámparkba, moziba menni, de ezeket inkább ritkán és akkor sem hagynám, hogy mindent a párom fizessen.

Azt nem tudom, hogy hol élsz, mert én egy elég csendes kis faluban és itt nem sok a lehetőség.

Ha gondolod írd meg, hogy milyen programokra gondoltál, bár ebben annyira nem lehet mellényúlni. A lényeg, hogy szeretnél neki örömet okozni és nem sajnálod rá az idődet. Ez már önmagában is dicséretes.

2010. márc. 9. 14:48
 27/35 anonim ***** válasza:

Közös programok: korcsolyázás, erdei séta, esetleg futás, beszélgetés egy csöndes parkban egy padon, zenehallgatás, naplemente nézés, mozi, Aquaticum, Állatkert, Vidámpark, filmnézés otthon nála vagy nálam, együtt tanulás (ezt most tényleg komolyan mondom: pl. mióta egyetemista vagyok nagyon megszerettem a nyelveket, de sok lemaradásom van, mert középsuliban nagyon nem jó módszerrel tanították, és igen szívesen tanulnék vele szinte bármilyen nyelvet és még a házifeladatban is segítenék), túrázás, kalandpark, étterem, teaház, hazakisérés, sulibakisérés, meglepetés okozás, vagy ilyen romantikus dolog, hogy pl. két kis facsemete elültetése közösen, vagy meglátogatni a temetőben az ősök sírjait, beszélgetni róluk, milyenek voltak, meglátogatni olyan helyeket ahol én vagy ő régebben lakott, vagy az iskolákat, ahová jártunk. Húú most így hirtelen ennyi jutott eszembe, meg még az, hogy én már előre jelezném a szalagavatóján, hogy én akarok lenni a partnere. XD

Csajozós bulikra ha lenne neki ilyen, s nem zavarná, hogy elmegyek, én szívesen elmennék, lehet, hogy ezzel kivételes rst vagyok de sokkszor jobban eltudok beszélgetni lányokkal mint fiúkkal, ha mégsem hát akkor figyelnék, ui. általánosságban is érdekel a szociológia az emberek a korosztályok társas viselkedése, noha nem ez a szakterületem.

2010. márc. 9. 17:40
 28/35 A kérdező kommentje:

Hát nézd, értelmes srácnak tűnsz, gondolom barátnőd is hasonlóan gondolkodik, szóval olyan nagy probléma nem lehet nálatok. A lényeg, hogy mindig olyan programot válasszatok, amit mindketten szívesen csináltok. És szerintem ne legyen ez a "a kedvedért legyen így, legyen úgy", szóval mindig lehet valami közös megoldást találni. De gondolom már beszélgettetek erről és tudjátok is, hogy ki mit szeret csinálni, milyen egyéniség.

Különben mióta jártok? Van valami, amiről úgy gondolod hogy nem tökéletes és szívesen változtatnál rajta?

Írtad nekem, hogy annyira szerelmes vagy, hogy bármennyit tudnál rá várni. Azért szoktatok ilyesmikről is beszélgetni vagy ez a téma mé teljesen tabu? És amúgy a szülei hogy viszonyulnak hozzád, nem gondolják azt, hogy egy kis liliomtipró vagy? =)

2010. márc. 9. 18:48
 29/35 anonim ***** válasza:
Nem, igazából még nagyon az elején, igazából csak most tettem neki vallomást néhány napja, amit fél éves epekedés előzött meg. Így szüleit sem ismerem. De mivel úgy látom, hogy szeret, legalábbis tetszem neki, annyira nem érdekelne, hogy szülei mit gondolnak. Mert te esetedben volt valami ilyesmi? Amúgy a programok amiket írtam neked tetszenének? És köszi, hogy itt válaszolgatsz. :)
2010. márc. 11. 15:12
 30/35 anonim ***** válasza:

Még annyit: azért is nem érdekelne az ilyen vélemény, mert egyáltalán nincs szándékomban lefektetni, szóval biztosan nem nyomulnék rá. Még ha ő kezdeményezne is többször megkérdezném, hogy biztosan akarja e. Ha pedig ez esetben is igen lenne a válasz, és ha további óckodásommal azt kockáztatnám, hogy megbántom, esetleg még el is veszíthetem, akkor nem lehetne csodálkozni, hogy engedek annak ami ráadásul számomra is a világon a legnagyobb gyönyörűséget jelentené. És természetesen soha nem tudnám elhagyni őt. Így igaztalannak érezném a vádat.

Liliomtipró szerintem az, aki utánna elhagyja a lányt.

Programnak még azt kihagytam, hogy bemutatnám neki a Campust, mert úgy gondolom, ő is oda szeretne majd járni.

2010. márc. 11. 15:37
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!