Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Uszoda, kondi öltözőben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Danielguy kérdése:

Uszoda, kondi öltözőben láttál már olyan srácot akinek merevedése volt?

Figyelt kérdés
És mindez nem zavarta? Jött-ment?

2019. júl. 15. 15:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Kollegiumban ez szinte mindennapos

Nem szokott gondot jelenteni ugyanugy maszkalt mint mas

2019. okt. 2. 10:46
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze,nekem is mindig merev.
2019. nov. 5. 00:54
 13/20 anonim ***** válasza:
66%
Akárhányszor kerül előre a kérdés az új válaszok miatt, nem változik a válaszom: uszodába és konditerembe úszni vagy kondizni járok, nem merevedésekkel foglalkozni, még ha iszonyat meglepő, akkor is.
2019. nov. 5. 08:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
láttam és nekem is szokott
2019. nov. 15. 13:17
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Koliban szinte mindennap latni merevedest

Teljesen termeszetes jelenseg

2019. nov. 15. 13:49
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
szop-nám mind
2019. nov. 15. 14:09
 17/20 anonim ***** válasza:
91%

Egy időben rendszeresen jártam uszodába,és keddenként volt ott egy srác,akinek szinte állandóan merev volt,amikor öltözött,ráadásul elég méretes szerszáma volt neki.

Simán ott mászkált akkor is,amikor tele volt az öltöző,nem zavartatta magát.

Előfordult az is,hogy zuhanyzás előtt kiverte.Tudtam,hogy azt csinálja,mert egy darabig csönd volt,aztán hallani lehetett,mikor elélvez.

2020. febr. 23. 10:22
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a koliban minden zuhanyzáskor meredezett.eleinte takargattam,de aztán már ugyanúgy járkáltam mintha semmi sem lett volna
2020. márc. 13. 13:52
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én négy évig voltam koleszos. 1-2 srác volt, akinek kb. minden zuhanyzáskor merevedése volt. Általában ilyenkor befelé fordult. Velem is előfordul már.
2020. júl. 20. 12:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Zuhanyzóban, kollégiumban is láttam már másnak mereven illetve nekem is állt már fel persze. Sőt volt akit élvezés vagy éppen vizelés közben lehetett látni szóval aki sokat megfordul ilyen helyeken az belefuthat egy egy szituba
2021. máj. 12. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!