Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kondi terem: bi, homo srácok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kondi terem: bi, homo srácok, volt már valamifajta erotikus élményetek ilyen helyen?

Figyelt kérdés

Akár tök random dolog is, megvolt az edzés és arra érsz be az öltözőbe, hogy valaki recskázik, vagy áll a farka ilyesmi.

23/f

2017. nov. 22. 08:28
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
Egyszer volt ilyen konditerem után. Egyedül öltöztem az öltözőben, amikor egy kellően izmos, jóvágású fiú kijött a zuhanyzóból egy szál törölközővel. Az ilyenkor szokásos módon megtörölközött. Én ültem a padon, kötöttem a cipőmet, ő pedig mellettem állt 2 méterre. Nagyon szép, vastag, borotvált farka volt és talán egy egészen kicsit állt is neki. Alig tudtam róla levenni a szememet, úgy megtetszett. Nem akartam bámulni, ez távol áll tőlem és amúgy is illetlenség, csak úgy felkeltette a figyelmemet, mert szép volt.
2017. nov. 22. 10:05
 2/3 anonim ***** válasza:
53%

Jó lenne egy szép kis fax a számba :)

35f kezdő

2017. nov. 22. 11:33
 3/3 anonim ***** válasza:
82%
Volt ám! Kondi után tusolni mentem, majd nem sokkal utánam jött az edzőm aki annak ellenére a szemközti tusolóba állt, hogy tök üres volt az összes többi. Alapból az esetem volt a hapsi, a pucérsága csak tetőzte tetszését, nem tudtam nem gyönyörködni benne és láthatóan én sem hagytam őt hidegen. Akaratom ellenére pillanatok alatt merevedésem lett, amit egy mosollyal nyugtázott és szó nélkül átlépett hozzám amihez nekem nem lett volna merszem! Lesmárolt miközben megmarkolta a farkamat, majd kb fél óra múlva nála folytattuk...., ennek több mint egy éve, azóta egy párt alkotunk
2017. nov. 30. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!