Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konditermbe ha egy srác szemez veled elkezdhetsz-e vele beszélgeti, vagy estleg mondhatom neki megyek tusolni velem tartsz?
Figyelt kérdés
2018. júl. 4. 18:12
2/8 anonim válasza:
Persze. Hisz mindenki kormoltatni jár oda.
3/8 anonim válasza:
Remélem nem oda jártok, ahova én.
5/8 anonim válasza:
Mondhatod! Még ha homofób is, akkor se mondasz olyant neki, ami sértené esetleg a férfiúi mivoltát. Akár csak egy sima barátkozásnak is fel lehet fogni az ilyen kérdést.
6/8 anonim válasza:
Keresd te is vele a kontaktot, mosolyogj amikor találkozik a tekintetek. Figyeld, s amikor végez és megy zuhanyozni, menj te is. Ha vetkőzéskor is, meg a zuhany alatt is téged stíröl én tuti megkérném hogy mossa meg a hátam 😃
7/8 anonim válasza:
Beszélgetésbe elegyedsz, biztos akad ott ártatlannak tűnő közös téma, mittudomén pl. hogyan csinálod az xy gyakorlatot, hogy ilyen szépen fejlődik a vádlid... és akkor beszélgetés közben természetesnek tűnik, hogy együtt zuhanyoztok, és közben még szemkontaktus is van. Máskülönben csöppet feltűnő lenne pont abban a percben beállni a szemközti zuhany alá tágra nyílt szemekkel. Beszélgetés közben meg kitűnik, hogy fél mondatokkal lezavarna, hogy menjél már, vagy épp nagyon belelkesedne a társaságodtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!