Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tixti kérdése:
Srácok akiknek lógva is nagy, szeretitek mutogatni pl öltözőkben?
Figyelt kérdés
Iskola öltözőben tesi után, vagy edzés után kondi öltözőben, ilyesmi helyeken.
Büszkeséggel tölt el titeket, hogy nagy állva és lógva is?
2018. dec. 26. 07:42
1/11 anonim válasza:
Nem szoktam direkt mutogatni magam, de soha nem érdekelt ki néz. Én is megnézem a másik srácot, aki ruha nélkül van. Alapból nem vagyok szégyenlős. Sűrűn járok termálfürdőkbe, és soha nem vonulok el külön kabinba az átöltözéshez, és nem tusolok fürdőruhába.
2/11 anonim válasza:
hmm imadom nézni a nagy logos heréket meg dakokat,föleg ha felemeli a lábat a padon törli es ahogy log a zacsii hmmm
3/11 anonim válasza:
Én szeretem. Mindig sokáig öltözök, hogy minél többen lássák.
4/11 anonim válasza:
Én sem vagyok szégyenlős! Sokáig szoktam öltözködni, hogy lássak, meg lássanak!
5/11 -remete- válasza:
Van benne valami perverz, hogy látnak. :) szeretem mikor megakad szemük.
6/11 anonim válasza:
Én a fenekem szoktam mutogatni,nekem az volt formás...
7/11 anonim válasza:
volt már hogy megjegyzést tettek a lógós zacsimra de ma már nem zavar
8/11 anonim válasza:
Hát nekem voltak ilyennel megáldott osztálytársaim, akik nagyon szerették mutogatni. Egyik srácét kb. minden táborban, kiránduláson és persze az öltözőben láttuk.
9/11 anonim válasza:
kimondottan nem mutogatom de nem is takargatom
Van hogy észreveszem ha nézik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!