Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet másképp "érezni"?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok,de a fiúk csak szexuális értelemben érdekelnek és ez úgy mond "zavar". Valahogy a nőkkel már pár éve meg se próbálom mert mindig elrontom és mondhatni feladtam,hogy kapcsolatom legyen és nem is ismerkedek már a körükben. Viszont kapcsolatnak önmagába örülnék még is,de nem tudok,vagy nem volt legalább is férfi akire úgy tudok nézni,hogy megkedveljem és többet akarjak pár erotikus dolognál. Ez valahogy változhat?2019. jún. 24. 17:18
1/2 anonim válasza:
Hát szerintem az érzéseket nem fogod tudni magadra erőszakolni....max megjátszani.azzal viszont becsapod magad.ha pedig érzelem nélkül szexelsz akkor szeretkezni sosem fogsz.érzelmileg kiüresedsz.sokan csinálják érzelem nélkűl (főleg biszexek) de ők a pasi után hazamennek a nőjükhöz és ott megélik az érzelmes dolgokat
2/2 anonim válasza:
Egyik haverom ugyanigy volt, 3 ev utan rab
Ndom beleszeretett egy sracba akivel egyejszakasnak indult. Ne gyotord magad, allj egy kicsit ugy a dologhoz, h barmi leet belole. Tobb erzekiseg, simogatas, kedves szo, es lehet bejon. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!