Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet érezni, ha befordul a...

Lehet érezni, ha befordul a baba? Másképp mozog?

Figyelt kérdés
30 héten még keresztben fekudt.éreztem is ,hogy úgy van a rugásokbol,mindig a jobb oldalamon mocorgott .Most a 32. hétben vagyok,csak két hét múlva megyek dokihoz és most már mindenhol érzem.Nagyon remélem,hogy már befordult,mert néha érzem,hogy a koldokom felett is a gyomrom tájékán rúg.Vagy csak azért ézzem így ,mert már nagy és mindenhol van?
2009. júl. 9. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 38 héten fordult be, de nem éreztem, hogy mikor. A rúgásokat mindenhol lehet érezni, mert már nagy és mindenhova elér. Ne aggódj van még ideje befordulni.
2009. júl. 9. 21:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nagyon figyeltem a babamozgásokat és az én kicsi fiam nem egyszerre fordult meg. Először haránt írányba próbálkozott és vagy rá egy hétre éreztem, hogy mintha fent rugdosna a lábacskáival , valószínűleg Te is azért érzed ott, mert lefelé fordult.

2009. júl. 9. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már a 28 hetes UH-on fejvégű volt.Lehet hogy,azt éreztem mert másnap olyan fura volt.És tudjátok már hogy milyen a neme?Mert nekünk kislány és nekem is a jobb oldalon mocorog.Jó babavárást 36 hetes
2009. júl. 9. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!