24 hetes vagyok és faros a baba, változhat ez még? Gondolom később befordul. Kinek mik a tapasztalatai?
Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 15:28
1/8 anonim válasza:
24 hetesen faros? te jó ég!!! :) bőven ráér , ha úgy 32. hét után mozgolódik fejjel lefelé. Nekem még szülés előtt 2 héttel se volt rendesen beékelődve a feje...
2/8 anonim válasza:
Én most 31 hetes vagyok, nekem most fordúl be 1-2 hete, addig faros volt :) Ne aggódj meg fogja találni a menet irányt!
3/8 anonim válasza:
Ilyenkor forog a legjobban.
Általában 32 hetesen áll be, de van hogy csak vajúdás alatt fordul meg...
4/8 anonim válasza:
24 hetesen még ne akard befordítani a babád, még úgy pörög- forog ahogy csak akar, van helye :D majd 1 hónap múlva, vagy kettő :)
5/8 anonim válasza:
Nekem is csak 29 hetesen fordult be, szóval a babód ráér még. Van még helye bőven, hagy pörögjön addig, ameddig tud, azzal is erősödik.
6/8 anonim válasza:
Nekem a 30 héten fordult fejvégűve farosból.
37km
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!Kellemes babavárást!
2009. nov. 13. 07:48
8/8 anonim válasza:
Ne aggódj! Nekem vagy ötször megfordult oda - vissza. 24 hetesen először, végül 31 hetesen fordult meg utóljára, és azóta jól fekszik. Még bőven van időd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!