Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért van az, hogy sok biszexu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok biszexuális férfi nem képes csókolózni más férfival?

Figyelt kérdés
2019. máj. 24. 16:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Eddig négy biszex férfivel volt ismeretségem, mind csókolózott. És nagyon szerették is....mert én is imádok....enélkul nem is szeretnék szeretkezni sosem.

Volt hogy fél óráig csókolóztunk, mielőtt levetkőztunk volna, szuper előjáték volt...:)

2019. máj. 27. 16:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt három barátom, mind nős volt, és mindegyik csókolózott, nem is akárhogyan.

És bizony, azt mondták, a nejuk messze nem nyújtotta azt az élményt, amit velem átéltek.

Mióta nincs ilyen haverom,hiába próbálok ismerkedni,de csak d...ni akarnak. Én pedig elhajtok mindenkit, aki nem csókol, nem ölel és nem szeretkezik.

Még ha nem is lesz többet diszkrét haverom, akkor sem kell más :)

2019. máj. 29. 05:46
 13/16 anonim ***** válasza:
74%

Vicces hogy amire egyből gondoltam, azt senki nem írta.

Mert a női arcbőr puha és selymes. A férfi arcbőr pedig szőrös és szúrós, legtöbbször még frissen borotváltan is. Ezért. Ennyi :D

2019. máj. 29. 09:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

Most komolyan? Ennyi az oka?

A kicsi borosta tényleg szúr, de ez nem csak a csókolózásnál, volt már olyan nekem is, miközben cumizott a pasi, a herezacsim szúrta a borosta. Ha az nem zavart, a csók miért zavarjon?

2019. máj. 29. 12:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó. Engem zavar.
2019. máj. 29. 16:51
 16/16 ZsatarDabas1.8t ***** válasza:
98%
Mivelhogy nem éreznek annak a személy irányába szerelmet lehet, hogy csak barátok extrávalt szeretne csak kialakítani.
2019. jún. 17. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!