Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a feleségetek, barátnőtök előtt titokban tartani, hogy időnként találkoztok és szexeltek férfiakkal is?
Természetesen kell viselkedni, ennyi. Ha bűntudatod van vagy ilyesmi, akkor észre fogja venni. De ha természetes maradsz, akkor nem. Nekem az elmúlt öt évben még a gyanú sem merült fel egyszer sem.
Okosan kell csinálni, hihető sztorikat kell kitalálni, hogy most épp miért és hová mész. Ha ismeri a kollégáidat, akkor nem szabad azt mondani, hogy céges rendezvény vagy túlóra vagy ilyesmi, mert az instant lebukás.
Szerintem nem túl nehéz, bár tény, hogy ehhez kell egy olyan nő, aki nem gyanakvó típus. Nekem szerencsém van :)
29F
Én csak azt nem értem h miért nem lehet már egy kapcsolat elején nyílt lapokkal játszani? Egyszer minden kiderül, csak mondom.... És akkor nagyot fog borulni a bili.
Előttem nem tudnád titokban tartani - de nem is kéne.
Miért nem opció h őszinte légy?
Miért nem lehet nyíltan?
Talán azért, mert a nők többsége nem fogadná el, hogy a férjével időnként egy másik pasi olyan dolgokat tesz, ami homoszexuális hajlamokat mutat.
És a férfi mondjuk szereti Őt, de időnként testileg szükségét érzi annak, hogy egy másik férfival kerüljön közelebbi kapcsolatba. De nem akar válni és nem akarja a feleségét, barátnőjét sem megbántani azzal, hogy néha máshol keresi az élvezeteket.
Hasonlóan vagyok mint te. Feleségem megtudná, kihajítana, mint paraszt a macskát sz@rni.
Mindent lehet titkolni.
Ezt könnyebben, mintha a pasi egy nővel csalná meg. Mert hát az asszony azért arra nem gondol, hogy mi van ha pasival lép félre?
Egyszer volt olyan, hogy egy nős pasinál voltam, amíg az asszony elment vásárolni felmentem hozzá, eljátszadoztunk egymással, majd mikor az asszony megjött, akkor úgy adtuk elő, hogy csak dartsoztunk és söröztünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!