Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok biszexuális férfi nem képes csókolózni más férfival?
Egyet ertek az elsovel. Szerintem olyan nincs, hogy csak a farkat kapna be, de a csok mar sok.
Ez az elfogadas egy megrekedt fazisa, amikor a szex meg oke, de a gyenged vonzalmakat inkabb elfojtjak magukban, akar tudat alatt es hangoztatjak, hogy azonos nemube nem tudnak bele esni. Dehogynem, csak akarni kene.
#2 - az érzelem NEM akarás kérdése, az belülről jön!
Hogy miért nem? Jó kérdés, de itt is arra tudok visszautalni, hogy érzelem kérdése.
Én nem szeretem a férfi testet, egy nő egész más! Egy transziba tudnék szerelmes lenni és csókolózni is, de egy pasival soha!
A csókhoz nekem érzelem is kell. Szükségem van arra, hogy legalább egy, két pillangó repkedjen a hasamban, azaz, legalább egy icipicit szerelmes legyek a másikba. Volt már több férfi partnerem, de egyik se tudta a pillangókat megreptetni. Erre csak a nők voltak képesek eddig.
F/bi
Én meleg vagyok, de nekem egy együttléthez kell a csók is.
Volt már olyan bi pasival dolgom akinek az orál oda vissza oké, de a csók és a simi tabu, elég kiábrándító, mert olyan mintha nem is kívánna, annak ellenére, hogy a farkam már a szájában volt.
Nekem az ilyen nem jön be.
Ha valaki szimpi és daáig eljut vele az ember hogy bekapja a szerszámát, akkor a csóktól nehogy már undorodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!