Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány férfit érint? Egy olyan kérdéssel fordulok a tisztelt fórumozókhoz, hogy aza alábbi kérdésemre őszintén válaszoljon akit érint. Hány olyan férfi van, aki heteroszexuális kapcsolatot folytat, de mellék kitérőkben bevállal férfi kalandot is?
Több mint öt éve vagyunk együtt, több mint 3 éve élünk együtt. Jövőre lesz a lagzi, utána gyerekek, etc.
Viszont engem nagyon izgat az, hogyha a párom képeire, fehérneműre masztizunk közösen másik sráccal, srácokkal. Szeretem nézni, hogy felizgulnak rá, ahogy rá gondolnak, rá élveznek el. Ilyenkor előfordul, hogy egymásnak is verjük és olyan is volt, hogy engem leszoptak. Én nem szopok, nem dugok, engem nem dugnak. Felizgat ez a dolog és kész.
Páromnak sosem mondanám el, tudom, hogy mit gondolna erről.
KEdves utolsó!
Miylen idős(ek) vagytok?
Hogyna oldod meg?
Kikkel oldod meg?
Meleg vagyok bi oldalról nem tudok beszélni.
De ismerek olyan bi családos pasit akinek 1 éves gyereke van és meleg oldalakon keresgél titokban, meg voltam is hasonlóval.
Nem tudom a párja, hogy hogy nem tudja ezt leszűrni, plána hogy ennyit van gép előtt.
Kettes vagyok.
Én 29 vagyok, párom 24.
Általában gyaloglóról, innen, vagy index fórumról találok partnert ehhez. Illetve van egy fix partnerem is baráti körből. Általában náluk oldjuk meg a lakásukon, vagy van egy fix búvóhely és ott. A fix partnerrel meg változó, vele sokszor vagyunk nálunk, ha asszony épp nincs otthon.
Amikor elmegyek valakivel akkor vagy nem ér rá az asszony és akkor nem kell kifogást találni, vagy ha otthon van, akkor általában azt mondom, hogy túlóra, meccset nézünk a haverokkal, baráti sörözés, továbbképzés, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!