Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk, akik csak szexuálisan vonzódtok a fiúkhoz! Mi az, ami már sok nektek?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy sok biszex fiú van, aki érzelmileg nem vonzódik más fiúkhoz, csak szexuálisan. Mi az, ami már túl érzelmes, túl "meleg nektek"? Pl ha a partneretek meleg, és meg akar csókolni, meg mondjuk puszilgatni a testeteket, hagynátok, vagy az már túl sok? Mit szabad neki?2019. máj. 23. 16:51
11/18 anonim válasza:
Semmi sem sok! Passzív vagyok,imádom,ha kényeztetnek. Általában a sok az,amikor érzelmileg elkezd kötődni.
12/18 anonim válasza:
Hasonló nálam is. Kozos hoki, egymasank esetleg cumi mehet, csok nem, dugas semmilyen formában nem vonz fiuval
Orulok hogy nem csak én vagyok így vele :D
13/18 anonim válasza:
Csók, szerelem, párkapcsolat kizárt. Orál, anál oda, vissza nagyon jó. Szex közben puszi a test bármely részére megengedett, bár nem ragaszkodom hozzá.
14/18 anonim válasza:
Szexben igazából akármi jöhet, csak fétisek, és egyéb beteges dolgok nem. Érzelmileg max barátilag kötődjön
15/18 anonim válasza:
Izgat mások farka, egymásét kiverni és talán még az orál is.
Csók, dugás, ölelkezés nem menne.
16/18 ZsatarDabas1.8t válasza:
Nekem csak az anál. Lehet, hogy majd ez is valahogy egyszer kipróbálom hátha bejön, de egyenlőre sok lenne ez nekem. Ezen kívül bármi más jöhet!😉
17/18 anonim válasza:
Ami már túl sok:
Hát az az érzelmi kötődés és a hisztizés. A melegek körében fordul elő, hogy bár tisztában van azzal, hogy biszex pasi (nős pasi) partnereként ő csak második lehet, ennek ellenére erős érzelmet táplál, sőt ha nem érsz rá vele foglalkozni akkor hisztizik.
Ha ez kimarad, akkor a szexben amúgy bármi jöhet. Az partner és kedvfüggő.
18/18 anonim válasza:
Verés, ölelés, puszi, csók, szopás. Érzelmek, kötödés és anál nálam ki van zárva. Csak a kielégülés, vagy a másik kielégítése miatt csínálom. 28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!