Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vonzódtok ahhoz szexuálisan akivel csak szexkapcsolatban vagytok?
Úgy értem, ahogy amikor szerelmes az ember valakibe, akkor a testi hibái, egymás testnedvei vagy ilyen melegben az izzadság kevésbé zavaró. De amikor csak szexról van szó akkor se zavar, ha le van izzadva a csaj, akkor is neki esel, vagy csajkánt ugyanúgy lenyeled a srác spermáját mintha a szerelmedé lenne?
Vagy ott a nyál ami kifejezetten szokta taszítani az embereket. A szexpartneredhez is vonzódsz annyira, hogy szájából is ennél csokit, cukrot, gyümölcsöt vagy csak a szerelmedéből?
Én akkor nem vagyok normális.
Nem undorodom se a nyálától, se a nedves puncijától, meg úgy általában semmijétől. Tiszta, ápolt nő, nem beteg.
Szexuálisan vonzó, mert nyitott és kezdeményező. Nagyon ki tudom elégíteni, ezzel karbantartja az önbizalmamat. :)
Dehogy nyelem le olyan pasiét, akivel csak összejárunk szexelni. a nyálával nem lenne bajom, de egy ilyen kapcsolatban nem nagyon jutunk oda, hogy egymást etessük, meg hasonló "romantikusabb" dolgok...
Nyilván a párom úgy is vonz, hogy kócos a haja, előbb kelt ki az ágyból, otthoni szerkóban van. De akivel szexkapcsolatom van, az tisztelje már meg annyira azt a (egy rendes kapcsolathoz képest) kevés találkozónkat, hogy rendbe teszi magát... Én sem jelenek meg olyan fiú előtt csipásan, zsíros hajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!