Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen fokú biszexualitás, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fokú biszexualitás, ha a nőket csak megdugnám, de amúgy szex és szerelem terén csak a férfiak érdekelnek?

Figyelt kérdés

Nem foglalkoznék máshogy a nőkkel, csak a farkamat dugnám beléjük, hogy érezzem a puncit meg elélvezzek, de ezen kívül a női test és lélek nem érdekel.

Az tetszene, hogy a farkammal szolgálja ki magát 1-2-3(?) nő, akár úgy, hogy mindegyik többszöri elélvezéséig kéne dugnom őket, az ő parancsaik szerint, hogy milyen sebességgel és mennyi ideig, valamint nem érdekelné őket, hogy elélveztem-e már, folytatnom kéne a dugást. Ez milyen fokú biszexség?

2019. márc. 25. 13:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Enyhe fokú szerintem, mert te 80-90 százalékban homoszexuális vagy. A női test (mell, fenék, csípő, punci) valójában nem izgat fel, szerelembe nem tudsz esni velük, a belső lényük nem érdekel. A punci az elmondásod szerint neked csak farokstimulaló-kielégítő eszköz, amire ugye anatómiailag a legkiválóbban alkalmas minden mást (szájat, feneket, kezet stb.) megelőzve. De nálad ez lehetne akár egy mesterségesen tenyésztett élő szövetekből kialakított, test nélküli hüvely is, amit valami olyan gép lát el megfelelő anyagokkal, hogy ne haljon el, amire rá van kapcsolva valami 21. századi kísérleti laborban. Vagy egy almás pite.
2019. márc. 25. 14:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, érdekes lenne egy ilyen "kísérleti példányt" kiróbálni. Persze csak a teszt miatt. :o)
2019. márc. 25. 14:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Enis igy vagyok vele

Csajt nem csokolnek meg de sracot igen

2019. márc. 28. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!