Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon biszexuális vagyok? Milyen jelei vannak ennek?
Sziasztok!
Gimnazista lány vagyok. Eddig szinte teljesen biztos voltam abban, hogy az ellenkező nemhez vonzódom. Volt már több barátom is, ki hosszabb-ki több ideig, de egytől egyik mindegyikben jól éreztem magam (tehát nem gondolnám, hogy fiúval nem tudnék együtt lenni).
A tegnapi nap a baráti körömből egy lány bevallotta, hogy leszbikusnak, illetve biszexuálisnak érzi magát. Sokszor megnéz lányokat, az arcukat és a testüket is, már tetszett is neki egy lány.
Ekkor elgondolkoztam, hogy vajon velem mi a helyzet. Sok lánynak veszem szemügyre testi adottságait, az arcát és elkönyvelem magamnak, hogy a leányzó szép avagy sem, illetve ha én férfi lennék, járnék-e vele. Még konkrétan nem tetszett lány, viszont sokszor gondolkozok, hogy milyen lehet egy lánnyal együtt lenni.
Nem tudom ezeket a tevékenységeimet hova tenni, amikor felmerül bennem a kérdés, hogy netalán biszex vagyok, a sírás kerülget. A baráti körömben – illetve az osztályomban szinte mindenki homofóbiás, egyszerűen utálják a melegeket. Attól tartok, ha megemlíteném nekik a dolgot, eltaszítanának, nem keresnék többet a társaságom.
Milyen biszexualitásra utaló jelek vannak? Amit csinálok, már annak számít?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!