Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi jut először eszetekbe, mikor az ismerkedés során a srác bevallja, hogy biszex?
Nem neked írtan hanem akinek egyből az volt a baja hogy nem csalhatja nyíltan a barátnőjét/feleségét hanem titokban kell. Szegény még megsajnálom.
Ha nem akar félremenni akkor nem érdekel ha bi én is az vagyok.
5-ös vagyok.
Meleg vagyok, nem magamról írtam példát, hanem a szexpartnerkeresős tapasztalataimról.
Aki fenn van meleg szexpartnerkeresőkön, de elég egy hetero szexpartnerkeresőre is felmenni, az tudja, hány olyan pasi keresi meg, aki kapcsolatban van és családos.
Van aki azt mondja, hogy azért mert valaki biszex még hűséges. Szerintem nem.
A biszexek vágyai eléggé ingadoznak, van amikor nagyrészben a saját nemük iránt éreznek szexuális vágyat, és a 90% ki is éli ezt.
Biszex pasi vagyok.
55 éves.Semmilyen ingatag bizonytalanságot sem érzek.A melegek ugyan olyan "toleránsok" mint a heterok.
bvok láttalak már téged azt magyarázni hogy hosszútávon keresztül úgyse tudsz biszexként hűséges maradni a a feleségedhez/barátnődhöz/párodhoz.
Ehhez a felfogáshoz én se tudok toleráns lenni, pedig se hetero se meleg nem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!