Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi jut először eszetekbe, mikor az ismerkedés során a srác bevallja, hogy biszex?
Figyelt kérdés
Pasiként kérdezem.2019. márc. 23. 10:45
1/18 anonim válasza:
szerintem ugyanaz mint a pasiknak, amikor a csaj bevallja, hogy bi.
Egyből két lányt lát maga előtt játszani egymással.
3/18 anonim válasza:
Nem kérek belőle!
Férfi az férfi és nem egy nemileg bizonytalan test fa...al.
5/18 anonim válasza:
Ezért csinálja minden családos bi pasi titokban :)
6/18 A kérdező kommentje:
Biszex lányoknál is kizárt a kapcsolat biszex, de hűséges pasival?
2019. márc. 23. 12:10
7/18 anonim válasza:
Engem nem zavarna, én is biszex vagyok😄
8/18 anonim válasza:
Bi srác vagyok, a tapasztalatom az, hogy ha elmondom az elején, a legtöbb lány visszakozik..eltűnik, vagy nagyon visszafogott lesz, vagy egyenesen megmondja hogy nem fér bele. Nagyon-nagyon kevés van, akit nem zavar...
9/18 anonim válasza:
#5 akkor titkolja el azt hogy bi, de ha azon vagytok felháborodva hogy nem engedélyezett a félrekúrás akkor min csodálkoztok?
10/18 A kérdező kommentje:
Hűséges bi srácra gondoltam.
2019. márc. 23. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!