Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az ismerkedés során hogy érdemes felhozni az a témát, hogy srácként voltam már sráccal?
Semmiképp se a legelején. Ha a virtuális térben zajlik az ismerkedős móka akkor szerencsés a szitu mert már a randi előtt megvan az első szakítópróba anélkül hogy bármit is veszítenél.
Ha viszont az egész a valóságban indul akkor kacifántosabb és sztem sokkal nehezebb megoldani, mert könnyebben kialakulhat egy érzés ami miatt már nem akarod elveszíteni és inkább titkolod az extrákat...
Az ismerkedésnél semmi esetre se hozd fel.
És ha egyedi eset volt a részedről- legalábbis úgy érzed- akkor a későbbiek során se fontos. Lehet,hogy modern szemléletű a csaj, de nem biztos,hogy ilyenre vevő. Egyébként meg az is lehet,hogy teljesen jól működik köztetek minden, de ezen nem tud túllépni és szakít.
Ha viszont a későbbiek folyamán se zárkózol el egy ilyen helyzettől akkor mondd el Neki, de lehetőleg akkor ha jobban megismerted már és sejted a reakcióját.
Szerintem sem rögtön a legelején... már, amikor valami kis "bizalom-szerű" kialakult és egyéb horderejű dolgokról is tudtok beszélgetni.. na meg ki is puhatolhatod, finoman rákérdezel, h mi a véleménye az ilyen srácokról (melegekről, BIkről)
Én lehet, h csak az első szex után mondanám :D vagy inkább a többedik után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!