Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen testi problémát az ismerkedés mely szakaszában érdemes felhozni?
Nőként írom: semmi jelentősége nincs, furcsállnám, ha valaki az ismerkedés során felhozná, max. hümmögni tudnék egy ilyen információ hallatán.
Ha téged zavar, akkor az első szexnél érdemes megemlítened, de csak azért, hogy a partnered megnyugtathasson, hogy őt nem zavarja. :)
Gondolj bele: te mit tudnál kezdeni egy olyan információval, ha az, akivel ismerkedsz, közölné, hogy az egyik melle picivel nagyobb, mint a másik, vagy valami hasonló jellegű szexuális sajátosságot osztana meg veled?!
Páromnak is hasonló és nem mondta. Se ismerkedéskor, se szex előtt. Mikor levetkőzött feltűnt, de nem mondott akkor se semmit ahogy én sem. Jól tudja használni, szerintem csak ez számít.
Nekem kellemetlen lett volna, ha ezt megemlíti. A testemen vannak striák korábbi fogyástól de én sem szóltam, gondoltam ha majd meglátja és zavarni fogja akkor inkább menjen is.:) Ez még csak problémának se nevezhető, ne izgulj.
20L
köszönöm szépen a válaszokat!
a lányoktól kérdezném, hogy a barátnőik körében is elfogadott ez a dolog, vagy azért ki kell fogni egy ilyen, toleránsabb lányt ahhoz , hogy ezen ne akadjon fenn?
utolsó: akkor azért más is van aki azt gondolja, hogy nem mindenkinek elfogadható, ezért már előre mondja, hogy ne később kelljen pl. visszaöltözni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!